Акваспрей освежител за въздух с етерични масла "Чаено дърво и лавандула" Faberlic Home

Акваспрей освежител за въздух с етерични масла "Чаено дърво и лавандула" Faberlic Home

Акваспрей освежител за въздух с етерични масла "Чаено дърво и лавандула" Faberlic Home

Серия:Faberlic Home
Артикул:30324
Налично:В наличност
Цена: 8.79лв. 6.59лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
 • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Тегло: 250 гр
 

Антибактериален ефект без хлор, триклозан и спирт

ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ СЪСТАВ

 • Етеричните масла от чаено дърво и евкалипт притежават силно изразени антибактериални качества, подаряват приятен природен аромат, имат общ тонизиращ ефект, избавят от сънливост и умора.
 • Органичният емулгатор на основата на растителна суровина (ПЕГ-40 хидрогенирано рициново масло) подобрява омокрянето на фините замърсяващи въздуха частици, спомага за утаяването на праха и частиците, предизвикващи неприятни миризми.
 • Антибактериалният компонент (бензалкониев хлорид) е широко употребяван антисептичен компонент, одобрен за използване в медицинските учреждения.
 • Биоразградимият консервант предотвратява развитието на вредни микроорганизми в препарата в рамките на срока на годност.

 

В сърцето на формулата са специалните високоефективни фракции на натуралните етерични масла от евкалипт и чаено дърво. И двете масла притежават широко известни антибактериални и тонизиращи качества, благодарение на което създават полезна ароматна атмосфера.

Акваосвежителят е предназначен за ароматизиране, пречистване и овлажняване на въздуха и тъканите във всякакви жилищни помещения, тоалетни и бани, в офиса, в купето на автомобила. При разпръскване спомага за утаяването на частиците от фин битов прах и косми.
Не съдържа спирт и вредни за околната среда газове пропеланти.

ПРЕДИМСТВА:

 • Полезни антибактериални качества на натуралните етерични масла.
 • Продължтелно освежаване и ароматизиране.
 • Отстраняване на резките и неприятни миризми.
 • Овлажняване и утаяване на прах, прашец, косми.
 • За почистване на въздуха у дома, в офиса, купето на автомобила, за нанасяне върху тъкани.
 • Водна основа, без спирт и газове пропеланти.

Срок на годност: 24 месеца от датата на производство.

 

Преди употреба разтръскайте. Натиснете бутона на тригер-дюзата в положение ON. Насочете пулверизатора в противоположна на лицето ви посока и натиснете 2-3 пъти, за да започнете пръскането. Разпръскайте във въздуха, върху тъкан или повърхност.
В помещения с болни хора се препоръчва редовна обработка на въздуха.

Мерки за безопасност:
Да се използва само по предназначение!
Да се съхранява в затворена опаковка, отделно от хранителни продукти, на място недостъпно за деца. В случай на попадане на препарата в очите незабавно да се изплакнат с чиста вода. При необходимост да се потърси лекарска помощ.

Съдържа натурални етерични масла, които могат да предизвикат индивидуални алергични реакции. При склонност към алергия да се използва с повишено внимание.

Условия за съхранение:
Да се съхранява в сухо помещение при температура от +5°С до +25°С. Да се пази от слънчеви лъчи.

 

 

над 30% вода, под 5%: ПЕГ-40 гидрогенирано рициново масло, натурални етерични масла от чаено дърво и евкалипт, антибактериален компонент (бензалкониев хлорид), консервант, линалол, D-лимонен.