Концентриран препарат против котлен камък за чайници и кафемашини FABERLIC HOME

Концентриран препарат против котлен камък за чайници и кафемашини FABERLIC HOME

Концентриран препарат против котлен камък за чайници и кафемашини FABERLIC HOME

Серия:Faberlic Home
Артикул:30259
Налично:В наличност
Цена: 8.79лв. 4.19лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

За продукта:Тегло: 52 грОбeм: 40 мл
 

Концентрираният препарат против котлен камък за чайници и кафемашини моментално започва да работи, препоръчва се за премахване на обилни и застарели замърсявания. Идеално подходящ е за почистване на чайници, кафемашини, бойлери, електротермоси и други водонагревателни домакински уреди. За удобно дозиране и съхранение препаратът е опакован в херметични капсули за еднократна употреба, изключена е възможността за протичане и изпаряване. Редовното почистване на домакинските уреди от котлен камък подобрява тяхната работа и намалява разхода на електроенергия.

  • Бързо премахва котлен камък и варовиков налеп;
  • Ефективно и безопасно;
  • Не поврежда повърхностите;
  • Не предизвиква поява на ръжда;
  • Удължава срока за експлоатация на битовите уреди;
  • 1 капсула = 1 употреба.

Органичните киселини с ензимен произход ефективно премахват следите от твърди соли от различни повърхности на чайници, кафемашини, бойлери, електротермоси, бързовари и други водонагревателни уреди.

Водата преобразува органичните киселини в разтвор и поддържа оптималната им концентрация в препарата.

Срок на годност: 24 месеца от датата на производство, посочена на опаковката.

 

Начин на употреба :

За чайници: налива се 1 л вода в чайника. Добавя се 1 капсула от препарата. Разтворът се довежда до кипене и се оставя да действа 10 мин. След това разтворът се излива, чайникът старателно се изплаква 2-3 пъти с гореща вода от крана. За силни замърсявания или голям обем вода се използват 2 капсули.

За кафемашини: наливат се 200 мл вода във водния резервоар на кафемашината и се добавя 1 капсула от препарата. Включва се кафемашината и през нея се пропуска около 100 мл от разтвора. Изключва се и остатъците от раствора се оставят да подействат около 15 мин. След това се пропускат остатъците от разтвора. След завършване на почистването кафемашината се пуска 2-3 пъти на пълен цикъл с чиста вода от крана, за да се изплакнат вътрешните части на машината. При необходимост обработката се повтаря.

Условия за съхранение: съхранява се в сухо помещение при температура от +5°С до +25°С.

Мерки за безопасност

Внимание! Да се използва само по предназначение! Да се съхранява в плътно затворена опаковка, отделно от хранителни продукти, на място недостъпно за деца. Изплакнете при попадане върху ръцете, след работа старателно измийте ръцете си. Може да причини вреда при поглъщане. При поглъщане устата да се изплакне с вода. При попадане в очите предизвиква силно дразнене. При попадане в очите: внимателно да се промият с вода в продължение на няколко минути. Да се свалят контактните лещи, ако използвате такива и ако това е лесно да се направи. Да се продължи промиването на очите. При необходимост да се потърси лекарска помощ.

 

Състав:30% и повече органични киселини с ензимен произход, вода.