Спрей за почистване на стъкла и огледала с антизапотяващ ефект FABERLIC HOME

Спрей за почистване на стъкла и огледала с антизапотяващ ефект FABERLIC HOME

Спрей за почистване на стъкла и огледала с антизапотяващ ефект FABERLIC HOME

Артикул:30048
Налично:В наличност
Цена: 12.59лв. 9.39лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
 • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

За продукта:Тегло: 500 грОбeм: 500 мл
 

Прекрасно отстранява прах, улични замърсявания, капки мазнина, следи от отпечатъци от ръце, паста за зъби и изсъхнали капки вода. Защитава от следи от варовикова плака по стъклата и огледалата в баните и душ кабините. Придава блясък на всякакви стъклени, огледални, керамични и пластмасови повърхности в дома и автомобила.
Иновационният полимер образува специално нанопокритие, което възпрепятства повторното замърсяване – гарантира дълготрайна чистота, предотвратява бързото запотяване на повърхностите (antimist ефект) при повишена влажност и резки промени на температурата.

Предимства

 • Лесно почистване без остатъчни петна.
 • Отстраняване на прах, улични замърсявания, капки мазнина, следи от ръце и паста за зъби.
 • Защита от белезникави следи и капки вода.
 • Предотвратяване на бързото повторно замърсяване.
 • Огледален блясък.
 • Антизапотяващ ефект.
 • Нежен аромат.
 • Препоръчва се за поддържане на стъкла, огледала и автомобилни фарове.

ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ СЪСТАВ:

 • Органичният спирт (изопропилов спирт) бързо разтваря и отстранява засъхналите замърсявания, спомага за равномерно разпределяне и бързо изпаряване на препарата, не оставя върху стъклените повърхности следи и петна.
 • Биоразградимото НПАВ на основата на растителна суровина (полиглюкозид) ефективно омокря повърхностите, лесно премахва мазнина и потомастни следи, уличен прах и замърсявания.
 • Антизапотяващата добавка е функционален компонент, образуващ много тънък нанофилм, който предотвратява бързото запотяване на повърхностите при повишена влажност и резки промени на температурата, а също така осигурява защита на повърхността от бързо повторно замърсяване и утаяване на твърдите соли на водата.
 • Композицията от ароматни вещества "Clean label" (ароматизатор) подарява нежен приятен аромат.
 • Оцветителят придава на препарата нежен прозрачен светлосин цвят.

Срок на годност: 24 месеца от датата на производство, посочена на опаковката.

СъставНад 30% вода, 5-15% изопропилов спирт, < 5%: полиглюкозид на основата на растителна суровина, антизапотяваща добавка, ароматизатор, оцветител.

Начин на употреба: 

Да се завърти накрайника на пулверизатора в положение "SPRAY". Равномерно да се разпръсне препарата от разстояние 15-25 см върху почистваната повърхност. Да се избърше до сухо повърхността с тъкан или хартиена кърпичка. Да се завърти накрайника на пулверизатора в положение "OFF".

МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ: Внимание! Възпламеняваща се течност. Да се пази от огън! Преди употреба се запознайте с маркировката на продукта. При попадане в очите предизвиква дразнене! Да не се разпръсква близо до открит огън и нажежени предмети! Да се използва по предназначение! Да се съхранява отделно от хранителни продукти, на място недостъпно за деца. Да се избягва вдишване на препарата при разпръскване. Да се избягва попадане на препарата в очите. При попадане на препарата в очите незабавно да се промият с чиста вода. Да не се използва върху лакирани и полирани повърхности.

УСЛОВИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ: да се съхранява при температура от 0 ºС до +30 ºС. При по-ниски температури препаратът замръзва, след размразяване и интензивно разтръскване възстановява своите качества.