Акваспрей освежител за въздух "Утринна свежест"

Акваспрей освежител за въздух "Утринна свежест"

Акваспрей освежител за въздух "Утринна свежест"

Серия:Faberlic Home
Артикул:30325
Налично:В наличност
Цена: 7.69лв. 5.89лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

За продукта : 

Тегло: 250 грОбeм: 250 мл
 

«Сутрешна свежест» - сигурна защита срещу миризмата на животните! Освежителят е предназначен за ароматизация и увлажняване на въздуха и тъканите във всяко помещение, тоалетни и бани, в автомобила. Отстранява силни и специфични миризми в местата, където се държат животни, в кухнята и в банята. При употребата изчиства въздуха, като предизвиква падането на битови микро частици и козината.

4 copy_copyПрепоръчва се за обработка на престилки и килимчета за домашни любимци, за профилактика на натрупаните неприятни миризми в местата, върху които се нанася.

Избран е заедно с животните: освежава, подарява лек аромат на сутрешна свежест с нежни ноти на цветя и плодове*.

- Продължително освежаване и ароматизация.

- Отстраняване на силна и неприятна миризма.

- Профилактика на натрупването на специфични миризми на домашни животни.

- Овлажняване и падане на прахта, цъфтежен прах и козината.

- Водна основа, без спирт и пропеленти.

*- ароматът на освежителя е избран с участието на домашни любимци – не е предизвиквал недоволство при животните, желание да се обърнат и да си тръгнат, а в редица случаи предизвиквал изразена позитивна реакция.

Срокът за годност: 24 месеца от датата на изготвянето, посочена върху опаковката.

 

ССъстав :

Състав: повече от 30% е водата, по-малко от 5%: ПЕГ-40 хидрирано касторово масло, аромат, ензимен продукт, консервант.

  • Органичен емулгатор на основата на растителни продукти
    (ПЕГ – 40 хидрирано касторово масло) подобрява овлажняването на най-малките замърсяващи въздуха частици, предизвикващи неприятни миризми.
  • Особена композиция на миришещи вещества «Clean label» с вградена технология за отстраняване на неприятни миризми придава лек приятен аромат.
  • Ензимен продуцент подпомага производството на особени ферменти, разкъсващи молекулите на специфични и неприятни миризми от повседневния живот на животните, което води до тяхното продължително ефективно отстраняване.
  • Биоразграждащ се консервант предотвратява развитието на вредни микроорганизми в препарата в течение на срока за годност.

Начин на употреба : 

Начин за употреба:

Преди да използвате разклатете. Натиснете бутона тригер-пулвезатор в положенние ON. Обърнете пулвезатора в противоположна посока от лицето и натиснете 2-3 пъти, за да започнете разпръскването. Разпръскайте във въздуха , върху тъкан или повърхност. В местата на маркирането или до котешки тоалетни за изразен ефект се препоръчва регуларна обработка до няколко пъти в седмицата, за първичен изразен ефект – не по-малко от 2 пъти на ден в рамките на 4-5 дена.
Препаратът не е предназначен за пръскане върху повърхностите, контактиращи с храна и пряко върху козината на животното.
Мерки за предпазване: да се използва само по предназначение! Да се пази в затворена опаковка, отделно от хранителни продукти, в недостъпно за деца място. В случай на контакт с очите, изплакнете незабавно с чиста вода. Ако е необходимо, консултирайте се с лекар. Съдържа компоненти, които могат да предизвикат индивидуални алергични реакции. При склонност към алергии, да се използва с предпазливост.

Условия за съхранение: да се съхранява на сухо място при температура от +5 °С до 25 °С. Да се пази от пряка слънчева светлина.

 

 

 
 
 
 

 

 
?