Концентриран биопрепарат за премахване на петна универсален Home Gnome Greenly

Концентриран биопрепарат за премахване на петна универсален Home Gnome Greenly

Концентриран биопрепарат за премахване на петна универсален Home Gnome Greenly

Серия:Home Gnome Greenly
Артикул:11984
Налично:В наличност
Цена: 20.99лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
 • Гласове: 2 Рейтинг: 5.0

Тегло: 500 гр.
 

Концентрираният универсален биопрепарат за премахване на петна Home Gnome Greenly е създаден специално за ефективна употреба в твърда вода.

Специалната биоминерална формула на петночистителя е създадена за лесно премахване на упорити, застарели петна и неприятни миризми във вода с всякаква твърдост.

Кислородният избелител специализирано работи против различни боядисани зацапвания: чай, кафе, вино, плодово-зеленчукови сокове, мастила, бои, а също така премахва пожълтяването и сивотата. Ефективен е против остри и неприятни миризми.

Мултикомплексът от биоензими премахва специфичните видове трудно заличими петна – хранителни зацапвания: следи от кетчуп, майонеза и други сосове, каши, яйца, кръв, сладолед, млечни и месни продукти, масло; подпомага заличаването на белтъчни и смесени замърсявания – физиологични, от кръв, пот, трева, козметика, боя за обувки.

Продуктът грижливо въздейства върху влакната на тъканите и освежава цветовете, препоръчва се за почистване на цветни и бели изделия, спално бельо, облекло за възрастни и деца. Може да се използва като усилвател на прането, за накисване и предварителна обработка на петната преди пране, а също така за почистване на килими и меки мебелни повърхности.

Максимална ефективност във вода с всякаква твърдост!

 • Усилвател на прането.
 • За бели и цветни тъкани.
 • Премахване на упорити петна и миризми даже в твърда вода.
 • БИОМИНЕРАЛНА формула.
 • Освежаване на цветовете.
 • Съдържа активен кислород – компонент, подпомагащ премахването на бактериите (максимален ефект се постига при пране над 60 °С).
 • Препоръчва се за накисване и предварителна обработка на тъканите преди пране.
 • Ефективен за почистване на килими, тапицерии и мопове.

Продуктът отговаря на Кралския стандарт за качество! Производителят на биопрепарата за премахване на петна, компанията Senzora bv има официален сертификат от Кралския Нидерландски двор. Признати и потвърдени са авторитетът и професионалната компетентност на компанията.

Срок на годност: 36 месеца от датата на производство, посочена върху опаковката.

 

Усилване на прането

Добавете петночистител към праха или гела за пране при зареждането на пералната машина:

 • с универсалния прах за пране или праха за пране на бели тъкани – 20 г (1/2 от мерната лъжица);
 • с праха за пране на цветни тъкани – 40 г (1 мерна лъжица);
 • за впити в тъканта и засъхнали петна увеличете дозировката с 20 г (1/2 мерна лъжица).

Отстраняване на петна и накисване

Разтворете 40 г (1 мерна лъжица) от петночистителя в 2 л вода (най-добре е да се използва вода с температура не по-малко от 60°С). Да се накисне:

 • цветните тъкани отделно от светлите – не повече от 1 час;
 • белите и светлите тъкани – до 6 часа.

Почистване на килими и тапицерии

Разтворете 10 г (1/4 мерна лъжица) от петночистителя на 200 мл гореща вода, нанесете разтвора върху замърсяванията и го оставете за 15-30 минути. Изтрийте го напълно с влажен парцал.

Почистване на накрайници и мопове

Разтворете 40 г (1 лъжица) в кофа с 2 л гореща вода и подръжте в продължение на 1 час или я оставете за през нощта.

 • Не използвайте и не смесвайте с белина, съдържаща хлор.
 • Да не се използва за вълна и коприна, кожа и велур.

Преди употреба задължително проверете изделието за цветоустойчивост: нанесете разтвора върху незабележим участък и го оставете да изсъхне.

Предпазни мерки и условия за съхранение

Да се пази на място недостъпно за деца. Да се прилага по предназначение. При повишена чувствителност на кожата или увреждания на кожата на ръцете да се използват гумени ръкавици.

Внимание! При попадане в очите предизвиква значително раздразнение. Да се пази от деца! След работа старателно да се измият ръцете.

При попадане в очите: внимателно да се изплакне с вода в продължение на няколко минути. Да се свалят контактните лещи, ако използвате такива и ако е лесно да го направите. Да се продължи промиването на очите. Ако раздразнението на очите не минава, да се потърси медицинска помощ.

При поглъщане: при лошо самочувствие потърсете лекар, по възможност покажете етикета на продукта.

Да се пази в плътно затворена опаковка, в прохладно сухо място, далеко от преки слънчеви лъчи, при температура от + 5 С до + 30 С. Не съхранявайте заедно с хранителни продукти и запалителни вещества.

 

Над 30% натриев карбонат, 15-30 %: избелвател на кислородна основа, 5-15%: натриев бикарбонат, под 5%: цеолити, активатор на избелването, НПАВ, антирезорбент на основата на целулоза, протеаза, липаза, амилаза, мананаза.