ултраомекотител за бельо "Ароматерапия. Източен божур"

ултраомекотител за бельо "Ароматерапия. Източен божур"

ултраомекотител за бельо "Ароматерапия. Източен божур"

Серия:Faberlic Home
Артикул:11853
Налично:В наличност
Цена: 10.49лв. 5.89лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
 • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

За продукта Тегло: 500 грОбeм: 500 мл
 

Ароматерапията е свят на ярки, вълнуващи усещания!

Потопете се в омайния многослоен аромат на цветя, насладете се на неговите топли леко пикантни пудрови ноти, заобиколени от фини звуци на амбра и пачули, докато използвате ултраомекотителя за бельо "Ароматерапия. Източен божур".

Ярък вълнуващ аромат и съблазнителна мекота на тъканите – това ще подарят на вашите дрехи ултраомекотителите от серията "Ароматерапия".

В сърцето на формулата са специалните съставки, изглаждащи влакната на тъканите за разкошна мекота и наслаждение от всяко докосване на бельото или любимата дреха.

Усещанията са допълнени от изискани, разтварящи се при употребата, шлейфови ноти на аромакапсулите, красиво допълващи основния аромат и задълго запазващи свежестта на любимите дрехи.

 • Интензивен чувствен аромат.
 • Съблазнителна мекота на тъканите.
 • Продължителна свежест.
 • Облекчава гладенето на пресъхналото бельо и плътните тъкани.
 • Сваля статичното електричество от тъканите.
 • Гарантира икономичното изразходване: 1 флакон е разчетен за 30 пранета!
 • Пикантен флорално-пудров аромат с топли ноти на амбра и пачули.
 • Биоразградим.
 • Не съдържа фосфати и оцветители.

Резултат от употребата на ултраомекотителя: бельото и дрехите по-малко се мачкат, лесно се гладят, значително по-дълго остават свежи и ви радват с нежни докосвания.

Срок на годност: 24 месеца от датата на производство, посочена на опаковката.

 

Състав : 

Състав: над 30% вода, 5-15% КПАВ, под 5%: калциев хлорид, ароматизант, аромакапсули, консервант, бутилфенил метилпропионал, линалол, хексил цинамал, бензилов салицилат, кумарин

Екологично чист състав:

 • Естеркват с природен произход (КПАВ) – премахване на статичното електричество и активно омекотяване на тъканите след пране.
 • Минерална сол (калциев хлорид) за поддържане на реологията на продукта.
 • Композиция от ароматни вещества (ароматизант, в т.ч. бутилфенил метилпропионал, линалол, хексил цинамал, бензилов салицилат, кумарин) – комплекс от вещества, придаващи на дрехите дълбок наситен аромат.
 • Запатентовани аромакапусли – разтварят се по време на използването и подаряват на дрехите продължително чувство на свежест.
 • Консервант – компонент, възпрепятстващ развитието на вредни микроорганизми по време на съхранението.

Начин на употреба

Преди употреба опаковката енергично да се разтръска. Подходящ за различни видове тъкани. Избягвайте прекия контакт на концентрирания препарат с тъканта.

При машинно пране: Омекотителят да се излее в специално предназначеното за изплакване отделение на пералната машината (виж инструкцията към пералната машина):

 • 4-5 кг бельо/ стандартно пране и специални тъкани – 15-20 мл. (1/2 мерна капачка);
 • 6-8 кг бельо/ плътни тъкани, лен, хавлиени кърпи – 20-25 мл. (1 мерна капачка).

При ръчно пране:

10-15 мл. омекотител се излива в леген с вода при последното изплакване и старателно се разбърква. Накисва се бельото в получения разтвор за 3 минути. След това бельото се изцежда и се суши.

Мерки за безопасност:

Да се пази на място недостъпно за деца. Да се използва според предназначението.

Внимание! При попадане в очите предизвиква раздразнение. При попадане в очите да се промие с голямо количество вода в продължение на 15 - 20 мин. Махнете контактните лещи (ако са налице). При попадане върху кожата може да предизвика раздразнение. След употреба при ръчно пране старателно да се измият ръцете. При повишена чувствителност на кожата или наранявания на кожата на ръцете да се употребяват гумени ръкавици.

В случай на попадане върху увредени участъци на кожата старателно да се промие с вода. При поява на раздразнение на кожата трябва да се потърси медицинска помощ.

Може да бъде вредно при поглъщане. При случайно поглъщане да се изплакне устата с вода. При всяко влошаване на самочувствието трябва да се потърси медицинска помощ, носейки със себе си опаковката (етикета).

Условия за съхраняване:

Да се съхранява в сухо помещение при температура от +5 °С до +25 °С.