Спрей за почистване на акрил, вани и душ кабини FABERLIC HOME

Спрей за почистване на акрил, вани и душ кабини FABERLIC HOME

Спрей за почистване на акрил, вани и душ кабини FABERLIC HOME

Серия:Faberlic Home
Артикул:30091
Налично:В наличност
Цена: 10.49лв. 7.99лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
 • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

За продукта: Тегло: 300 грОбeм: 300 мл
 

Специална формула за ефективно, при това внимателно почистване на повърхностите в банята. Препоръчва се за редовно почистване на вани, душ кабини, раковини, плочки, акрилови, фаянсови, емайлирани*, керамични и пластмасови повърхности в банята, а също така смесители и кранове от киселиноустойчиви материали. Не съдържа абразивни компоненти, не драска блестящите повърхности.

 • Меко отстраняване на варовиков и сапунен налеп, ръжда.
 • Препоръчва се за акрилови повърхности.
 • Водоотблъскващият филм защитава от варовити петна и следи от водни капки.
 • Дълготраен ефект на чистота и лекота при следващите почиствания.
 •  

ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ СЪСТАВ

 • Органичните киселини с ензимен произход ефективно и внимателно премахват варовиково-калциеви и сапунени наслоявания, ръжда.
 • Биоразградимият комплексообразувател (натриева сол на метилглицин диоцетната киселина) е "зелена" замяна на фосфатите, ефективно свързва твърдите соли, поддържа активността на почистващите компоненти и усилва ефекта при премахване на ръжда.
 • НПАВ на основата на кокосово масло ефективно омокря повърхностите, лесно премахва мазнините и общите замърсявания, лесно се изплаква.
 • Органичният полимер образува много тънък водоотблъскващ филм, защитаващ от варовити петна и от прилепване на твърдите соли на водата.
 • Композицията ароматни вещества (ароматизатор, лимонен) подарява свеж цитрусов аромат.

Срок на годност: 24 месеца от датата на производство, посочена на опаковката.

Удостоверение за държавна регистрация

 

Състав : Над 30% вода, 5-15% органични киселини с ензимен произход, под 5%: биоразградим комплексообразувател, НПАВ на основата на кокосово масло, органичен полимер, ароматизатор, лимонен.

 

Начин на употреба :

Начин на употреба: натиснете копчето над основата на гърловината на тригера-пулверизатор. Насочете пулверизатора в посока противоположна на лицето ви, равномерно нанесете препарата върху замърсената повърхност* и изчакайте 2-10 минути. Върху акрилови повърхности да се нанася за не по-дълго от 5 минути. При силни или застарели замърсявания (с изключение на акриловите повърхности) изчакайте до 20 минути, след това обработете с четка или гъба и добре изплакнете с вода. При необходимост повторете процедурата. Преди употреба изпробвайте препарата върху най-слабо забележимия участък.

Условия за съхранение: да се съхранява в сухо помещение при температура от +5 °С до +25 °. Да се пази от въздействието на преки слънчеви лъчи.

Мерки за безопасност:

ВНИМАНИЕ! Съдържа активни киселини. За защита на ръцете трябва задължително да се използват гумени ръкавици. Да се пази от деца!

Да се използва само по предназначение! *Да се използва само за устойчиви на киселини покрития и емайл (вж. инструкцията на производителя на санитарния фаянс). Да не се прилага върху горещи или повредени повърхности и върху материали, чувствителни към киселини: мрамор и натурален камък, алуминий, месинг, линолеум, гума, лакирани и боядисани подове и др. Да се съхранява в плътно затворената опаковка от производителя, отделно от хранителни продукти, на място недостъпно за деца. Да се локализира разливането за избягване на нежелано въздействие. След работа старателно да се измият ръцете. При използване да не се пуши, да не се пие, да не се приема храна. Внимание! Вредно при поглъщане! При поглъщане да се изплакне устата и незабавно да се потърси лекарска помощ, по възможност да се покаже опаковката на продукта. Може да причини вреда при попадане върху кожата. При попадане върху кожата да се изплакне с чиста вода. При попадане в очите внимателно да се промият очите с чиста вода в продължение на няколко минути. Да се свалят контактните лещи, ако използвате такива и ако това е лесно да се направи. Продължете промиването на очите.