Биогел за почистване на тоалетна многофункционален "Хвойнов микс" Home Gnome Greenly

Биогел за почистване на тоалетна многофункционален "Хвойнов микс" Home Gnome Greenly

Биогел за почистване на тоалетна многофункционален "Хвойнов микс" Home Gnome Greenly

Артикул:10898
Налично:В наличност
Цена: 13.99лв. 10.49лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Тегло: 515 гр.Обeм: 500 мл.
 

icon2 copy_copy icon3

Многофункционалният биогел за почистване на тоалетна "Хвойнов микс" Home Gnome Greenly е хвойнова симфония на чистотата!

  • Специалната формула "СУПЕРЕФЕКТ" на основата на биоразградими органични киселини с лекота премахва варовиков налеп, ръжда и уринен камък.
  • Комплексът от биоразградими миещи компоненти с растителен произход прекрасно омокря повърхността и спомага за по-добро отстраняване на трудните замърсявания.
  • Активният комплекс от млечна биокиселина* и органични киселини е ефективен във вода с всякаква твърдост. Отлично се справя с обилен варовиков налеп и ръжда. Има антибактериален ефект и осигурява хигиенична чистота. Работи под водата и под ръба на тоалетната чиния.
  • Натуралната композиция от етерични масла от ела, бор, кедър, сребрист смърч и евкалипт подарява възхитителен аромат на свежест и потапя в атмосфера на чиста иглолистна гора.
  • Препоръчва се за почистване на фаянс, порцелан, устойчив на киселини метал.

* получена с използване на биопроцес на млечнокисела ферментация

Срок на годност: 24 месеца от датата на производство, посочена на опаковката.

 

Преди употреба да се разтръска флаконът няколко пъти.

За най-добър резултат е препоръчително да се използва не по-рядко от 1-2 пъти седмично.

Нанесете препарата под ръба на тоалетната чиния, изчакайте до 10 минути. За премахване на силни замърсявания в долната част на тоалетната чиния под водата и за подчертан антибактериален ефект изчакайте 60 минути.

Мерки за безопасност:

ВНИМАНИЕ! Съдържа активни киселини. За защита на ръцете задължително използвайте гумени ръкавици. Да се пази от деца!

Да се използва само по предназначение! Да не се използва върху материали, чувствителни към киселини: мрамор, натурален камък, алуминий, месинг, горещи, повредени, метални, емайлирани повърхности и т.н. Да не се смесва с избелващи и други почистващи препарати. Да се съхванява в плътно затворена опаковка, отделно от хранителни продукти, на място недостъпно за деца. Внимание! Вредно при поглъщане! При поглъщане да се изплакне устата и незабавно да се потърси лекарска помощ, по възможност да се покаже опаковката на продукта. Може да причини вреда при попадане върху кожата и в очите. При попадане в очите внимателно да се изплакнат очите с чиста вода в продължение на няколко минути.

Съдържа смес от натурални етерични масла, които могат да предизвикат индивидуални алергични реакции.

Условия за съхранение: да се съхранява в сухо помещение при температура от +5°С до +25°С.

 

над 30% вода, под 5%: мравчена киселина, метансулфонова киселина, млечна киселина*, кокоглюкозид (на основата на захари и кокосово масло), натриев кокосулфат, полизахарид, натурални етерични масла, лимонен.