Почистващ препарат "Антибитум & антимушица" Faberlic Car Care

Почистващ препарат "Антибитум & антимушица" Faberlic Car Care

Почистващ препарат "Антибитум & антимушица" Faberlic Car Care

Серия:Car care
Артикул:11400
Налично:В наличност
Цена: 13.99лв. 6.99лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Тегло: 497 грОбeм: 500 мл
 

  • битум
  • гудрон
  • впили се следи от замърсяване
  • следи от тиксо
  • птичи изпражнения
  • следи от насекоми
  • дървесна смола

Ефективно премахва 7 основни типа "пътни" замърсявания.

Работи на всички видове автомобилни повърхности. Отлично почиства стъкла, фарове, огледала, купе, пластмасови елементи. Не уврежда боядисаните покрития.
Има силна измиваща способност. Гелообразната формула осигурява ефективно омокряне и лесно, бързо премахване и на най-трудните замърсявания.

Препаратът удобно се нанася във вертикално и хоризонтално положение, добре се разпределя и се задържа върху наклонени повърхности.

Срок на годност: 24 месеца от датата на производство. Датата на производство и партидният номер са посочени на флакона.

 

Преди употреба флаконът да се разтръска!


Да се завърти накрайника на пулверизатора в положение "Spray". Да се напръска препарата върху почистваната повърхност от разстояние 10-15 см. Да се остави да подейства в продължение на 10-15 мин. Замърсяванията да се отстранят със сух парцал или гъба, след това да се избърше до чисто почистваната повърхност. При необходимост да се повтори.

Да се използва при температура не по-ниска от +10⁰С и не по-висока от +35⁰С

Мерки за безопасност:

Внимание! Запалима течност!При попадане в очите предизвиква дразнене! При попадане върху кожата може да предизвика дразнене! Да се използва само по предназначение! Да не се смесва с други продукти. Да се избягва вдишването на препарата при разпръскване. При работа с препарата препоръчваме да се използват защитни ръкавици. След работа старателно да се измият ръцете. Да не се пръска в близост до открит огън и нажежени предмети. Да се избягва попадане на препарата в очите и върху кожата. При попадане на препарата в очите и върху кожата незабавно да се изплакнат с чиста вода. При необходимост да се потърси лекарска помощ.

Условия за съхранение: да се съхранява в сухо, прохладно, недостъпно за деца място, в плътно затворена опаковка, при температура от +5 °С до +25 °С. Да се пази от слънчеви лъчи.

 

Над 30% вода, <5%: органични етери, изопропилов спирт, смес НПАВ, тетранатриева сол ЕДТА, ароматизатор, сгъстител, консервант, оцветител.