Биокапсули за съдомиялна машина All in 1 от серия Home Gnome Greenly

Биокапсули за съдомиялна машина All in 1 от серия Home Gnome Greenly

Биокапсули за съдомиялна машина All in 1 от серия Home Gnome Greenly

Артикул:10902
Налично:В наличност
Цена: 27.99лв. 14.99лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Тегло: 320 гр.
 

icon 1 копия_copy    

Биокапсули на чистотата за блестящи съдове!

Специалната биоминерална формула придава блясък и напълно премахва от съдовете мазнина, загаряния, остатъци от сосове и чаен налеп даже в най-твърда вода.

Използването на капсулите не изисква допълнителна употреба на сол и изплакваща течност. Удобно водоразтворимо фолио.

Комплексът от минерали създава условия за качествено премахване на замърсяванията при всякаква температура, всякакъв миещ цикъл, във вода с произволна твърдост.

Активната система за омекотяване на водата позволява ефективно да се премахват трудните засъхнали замърсявания. Биокапсулите защитават вашата съдомиялна машина от варовикови наслоявания и котлен камък и се препоръчват за употреба в региони с повишена твърдост на чешмяната вода.

Органичните функционални добавки усилват почистването при низки температури, спомагат за премахването на налепи от чай и кафе, защитават изделията и сплавите от сребро, придават кристален блясък на стъклените съдове, предотвратяват появата на петна и корозията на металните елементи.

Мултикомплексът от биоензими прекрасно се справя с всякакви замърсявания от белтъчно, маслено и нишестено естество, засъхнали остатъци от храна и загаряния.

Отличен резултат ВСИЧКО в 1 даже в твърда вода!

  • БИОМИНЕРАЛНА формула, омекотяваща водата.
  • Ефективно премахване на трудни обилни мазни замърсявания, остатъци от сосове, следи от чай, кафе и червило, загаряния.
  • Блясък, сияние и липса на петна по стъклото.
  • Съдържа активен кислород – компонент, спомагащ за отстраняване на бактериите (максимален ефект се постига при синергия с висока температура на миене на съдовете).
  • Не съдържат ароматизатори, оцветители, фосфати, консерванти.
  • Не изискват допълнително използване на сол и изплакваща течност.
  • Защитават съдомиялната машина от котлен камък и варовиков налеп

Продуктът отговаря на Кралски стандарт за качество! Производителят на биокапсулите, компанията Senzora bv, има официален предикат – специално одобрение от Кралския двор на Нидерландия. Признати и потвърдени са авторитетът и професионалната компетентност на компанията.

Срок на годност: 24 месеца от датата на производство, посочена на опаковката.

 

Капсулите съдържат омекотител на водата и течност за изплакване. Не се изисква употребата на допълнителни средства.

Капсулите се намират във водоразтворимо фолио. Вземайте капсулите само със сухи ръце! Капсулата не трябва да се отваря и да се изважда от фолиото.

Поставете 1 капсула в отделението за миещото средство на съдомиялната машина. Изберете нужната за миенето на съдовете програма и пуснете машината.

При използване в много твърда вода се препоръчва допълнително да се добави сол за съдомиялни машини. Зареждайте пълна съдомиялна машина и използвайте не повече от 1 капсула. Коректното дозиране ще спести вашите средства и ще предотврати излишното замърсяване на околната среда.

Мерки за безопасност:

Да се употребява по предназначение.

Внимание! При попадане в очите предизвиква силно раздразнение. Да се пази от деца! Да се съхранява на място недостъпно за деца. След работа старателно да се измият ръцете. ПРИ ПОПАДАНЕ В ОЧИТЕ: внимателно да се изплакнат с вода в продължение на няколко минути. Да се свалят контактните лещи, ако използвате такива и ако това е лесно да се направи. Да се продължи промиването на очите. Ако дразненето на очите не преминава, да се потърси лекарска помощ, носейки със себе си опаковката на продукта.
Да не се използва за миене на изделия от кост, дърво, алуминий, пластмаса и други, не издържащи температура над 70 °С, а също така за миене на залепени съдове и съдове, нямащи на опаковката си символ, обозначаващ възможност за миене в съдомиялна машина.

Условия за съхранение: да се съхранява на прохладно сухо място, далеко от преки слънчеви лъчи. Не съхранявайте заедно с хранителни продукти и запалими вещества.

 

15-30%: натриев цитрат, натриев карбонат, 5-15%: избелител на кислородна основа, под 5%: натриев силикат, органичен полимер, натриева сол на метилглицин диоцетната киселина, натриева сол на етидроновата киселина, НПАВ, активатор на избелването, антирезорбент, ензимен комплекс (субтилизин, амилаза).