Биоомекотител за бельо концентриран "Източен микс" Home Gnome Greenly

Биоомекотител за бельо концентриран "Източен микс" Home Gnome Greenly

Биоомекотител за бельо концентриран "Източен микс" Home Gnome Greenly

Серия:Home Gnome Greenly
Артикул:10896
Налично:В наличност
Цена: 14.59лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Тегло: 500 грОбeм: 500 мл
 

icon ALL3 5 copy_copy_copy

Концентриран биоомекотител за бельо "Източен микс" – позитивен заряд за любимите дрехи!

  • Специалната биоформула "ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ" обгрижва, запазва и придава изумителна мекота на всякакви натурални и синтетични тъкани. Подарява природния аромат на полезна композиция от етерични масла. Препоръчва се за грижа даже за най-капризните "дишащи" спортни материали.
  • Комплексът от компоненти с натурален произход прекрасно омекотява водата, премахва твърдостта на тъканите след пране, сваля статичното електричество.
  • Иновационният органичен полимер подобрява попиващата способност на натуралните и синтетични влакна и запазва дишащите качества на всякакви спортни тъкани и мембранни материали.
  • Специалните биоензими обгрижват и възстановяват влакната на тъканите, при редовна употреба премахват и предотвратяват появата на влакнести топченца, разрошване и избледняване, обновяват цветовете.
  • Натуралната композиция от етерични масла от пачули, жасмин, сандалово дърво и иланг-иланг обгръща с нега и пикантни източни ноти, има качествата на афродизиак, подпомага релаксацията и емоционално успокоява.
  • Дерматалогично проверен*, препоръчва се за пране на дрехи на хора с чувствителна кожа и детско облекло 0+.
  • Препоръчва се за пране на всякакви тъкани. За разлика от повечето обикновени омекотители биоомекотителите Home Gnome Greenly са одобрени за пране на специални синтетични спортни материали, включително мембранни и "дишащи" платове.
  • Суперконцентрат – над 30 пранета в един флакон.

Срок на годност: 24 месеца от датата на производство, посочена на опаковката.

 

Преди употреба флаконът се разтръсква енергично. За всякакъв тип тъкани. Избягвайте непосредствения контакт на концентрирания препарат с плата.

При машинно пране:

Посоченото в таблицата количество от препарата се излива в специално предназначената за омекотителя секция на пералната машина (виж инструкцията на пералната машина).

При пране на ръка:

Посоченото в таблицата количество омекотител се излива в легена с вода при последното изплакване и старателно се разбърква. Накисва се прането в получения разтвор за 3 минути. След това прането се изцежда и се изсушава.

Таблица за дозиране:

Дозиране

4-5 кг пране/ стандартно пране и специални тъкани

6-8 кг пране/                           плътни тъкани, лен, хавлиени кърпи

Пране на ръка

на 10 л

15-20 мл

20-25 мл

10-15 мл

Мерки за безопасност:

Да се използва само по предназначение! Да се съхранява в плътно затворена опаковка, отделно от хранителни продукти, на място недостъпно за деца. Внимание, при попадане в очите предизвиква раздразнение. При попадане в очите внимателно да се изплакнат очите с чиста вода в продължение на няколко минути.

Съдържа смес от натурални етерични масла, които могат да предизвикат индивидуални алергични реакции.

Условия за съхранение: да се съхранява в сухо помещение при температура от +5 °С до +25 °С.