Биогел за миене на съдове концентриран "Билков микс" Home Gnome Greenly

Биогел за миене на съдове концентриран "Билков микс" Home Gnome Greenly

Биогел за миене на съдове концентриран "Билков микс" Home Gnome Greenly

Серия:Home Gnome Greenly
Артикул:10894
Налично:В наличност
Цена: 14.59лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Тегло: 520 грОбeм: 500 мл
 

Концентриран биогел за миене на съдове "Билков микс" – БИОЧИСТОТА, която се чува! Измива съдовете до приятно скърцане даже в най-твърдата вода.

pikt-

5 copy_copy

  • Специалната биоформула "АНТИНАЛЕП" е създадена за по-добро отстраняване на мазнина и здраво прилепнали наслоявания от чай и кафе във вода с произволна твърдост.
  • Комплексът от биоразградими миещи компоненти с растителен произход прекрасно премахва всякакви упорити, даже и най-малките незабележими остатъци от замърсявания и мазнина.
  • Активната система за омекотяване на водата подобрява измиващата способност, поддържа гъста пяна, предотвратява появата на остатъчни петна върху съдовете. Помага на средството да се справи с наслояванията от чай и кафе.
  • Мултикомплексът от биоензими разгражда засъхналите замърсявания и загаряния, ефективно работи при предварително накисване на съдовете и миене със студена вода.
  • Натуралната композиция от етерични масла от лайка, галбанум и мускатна салвия дарява нежен билков аромат, има успокояващи и укрепващи качества.
  • Дерматалогично проверен*, препоръчва се за хора с чувствителна кожа и за миене на детски съдове 0+.

7 copy

*Дерматологичната безопасност на препарата със знак "Excellent" за чувствителна кожа е потвърдена със сертификат на международния научно­изследователски институт Dermatest GmbH (Германия).

Срок на годност: 24 месеца от датата на производство, посочена на опаковката.

 

В концентриран вид: за премахване на замърсяванията нанесете капка от препарата върху гъбичка и измийте съдовете, след това грижливо ги изплакнете.

При накисване: за премахване на загоряло и засъхнали замърсявания разтворете 2 мл от концентрирания препарат на 5 л и оставете съдовете в получения разтвор, след това измийте съдовете с гъбичка и ги изплакнете.

В разреден вид: препаратът може да се разрежда в преварена вода в пропорция от 1:1 до 1:3.

Внимание! Препаратът не е предназначен за използване в съдомиялни машини.

Мерки за безопасност:

Да се съхранява в недостъпно за деца място. Да се използва по предназначение. Да се избягва попадане в очите. В случай на попадане на препарата в очите незабавно да се изплакнат с чиста вода.

Съдържа смес от натурални етерични масла, които могат да предизвикат индивидуални алергични реакции.

Условия за съхранение: да се съхранява в сухо помещение при температура от +5 °С до +25 °С.

 

Над 30% вода, 5-15% натриева сол на алкилетоксисулфат на мастните спиртове на кокосовото масло, под 5%: НПАВ на основата на кокосово масло, бетаин амидопропил на кокосовото масло, кокоглюкозид (на основата на захари и кокосово масло), натриева сол на метилглициндиоцетната киселина, комплекс биоензими (липаза, амилаза), лимонена киселина, натурални етерични масла, консервант, линалол.