Условията за ползване

Пазаруването от сайта означава, че сте наясно и сте съгласни с условията за ползването му, обвързващи всички потребители. Моля отделете нужното време, за да се запознаете със същността на условията за ползване в детайли. Faberlic запазва правото си на промяна на тези условия, като своевременно обявява промените тук.

1.    Стандартен договор за покупко-продажба

Поръчването на стоки чрез преминаването на стъпките за поръчка на сайта на Faberlic е равностойно на сключването на договор за покупко-продажба. С доставянето на поръчаната от Вас стока всички задължения, произтичащи от настоящият договор, се считат за изпълнени. В отделни случаи Faberlic запазва правото си да откаже да сключи договора или може да изиска допълнително идентифициране от клиента. След като си направите регистрация в сайта, детайлите на вашите поръчки ще бъдат съхранявани в електронен формат на сайта и ще бъдат достъпни в появилото се меню „Моите покупки”. На адреса на електронната поща, която сте посочили ще получите обобщената информация за направената от Вас поръчка.

2.    Право на отказ от покупко-продажба и връщане на стоката

Като високо ценен от нас клиент и по силата на Закона за защита на потребителите (чл. 55, ал. 1) Вие имате правото да върнете закупената от нас стока в срок до седем работни дни от датата на доставянето ѝ, при условие, че: стоката е неупотребявана, целостта на опаковката ѝ е ненарушена и като цяло стоката е запазила вида, в който е била получена. Ако забележите повреди по външния ѝ вид , които са възникнали при транспортирането, моля задължително изискайте от куриера "Протокол за увредена пратка". Ако изберете да върнете артикулите, договорът за покупко-продажба ще бъде считан за прекратен: клиентът трябва да изпрати обратно стоката на доставчика, а в срок от 30(тридесет) дни от упражняването на правото на отказ платените суми по поръчката, но без транспортните разходи по доставянето и връщането ѝ, ще бъдат възстановени.

3.    Права и задължения на Faberlic.bg, съгласно Закона за защита на потребителите

Съобразно със Закона за защита на потребителите Вие свободно ще получавате следната обща информация:

- Нашето име и адрес за връзка;
- Характеристиките на стоката са указани в описанието на всеки продукт на сайта;
- Посочените цени в сайта Faberlic.bg са в български лева за един брой артикул и включват ДДС;
- Описание на транспортните разходи и начините за доставка можете да намерите в секцията „Плащания и доставка”;
- Faberlic не налага допълнителна стойност на посочените комуникационни средства за връзка с нас;
- Заплащането на стоките е съгласувано с Чл. 93 от Закон за задълженията и договорите.

4.    Ограничение на отговорността

Ние декларираме, че сайтът, доставчиците ни и трети лица не могат да подлежат под отговорност, ако възникнат каквито и да било щети, включително, но не само такива от пропуснати ползи и други щети, произтичащи от използването или невъзможността за използване на сайтa www.faberlic.bg. Продуктовите описания, публикувани на сайта, са само информативни и целят да подобрят преживяването Ви докато пазарувате при нас. Описанията на продуктите в сайта се основават на информация предоставяна ни от производителите. Препоръчително е всеки път преди употреба да прочетете информацията на опаковката и съпътстващите етикети . Моля вземете под внимание, че продуктите и/или тяхното съдържание, могат да подлежат на промяна. Нашата фирма не носи 
отговорност за подадена от производителя неточна информация.

5.    Линкове към други уеб сайтове, които не са собственост на фирмата

Линковете, водещи до други сайтове, са за Ваше удобство. Фирмата ни няма контрол върху тези сайтове и ние не поемаме каквато и да е отговорност за тях и съдържанието им.

6.    Ценова политика

Цените на стоките, обявени в сайта са крайни цени. Цените могат да бъдат променяни от Faberlic по всяко време и без предварително уведомяване на потребителите. Цената заплащана от потребителя е тази, актуална към момента, в който договорът е бил сключен. 

7.    Търговски марки

Използваните на сайта www.faberlic.bg символи, имена и търговски знаци са търговска марка и като такава са част от авторското право на собствениците ѝ.

8.    Плащания

Поръчките биват заплащани посредством наложен платеж за доставки на територията на България.

9.    Политика за поверителност

Уважаеми клиенти, 
Вашето доверие е високо ценено от нас и ние се стараем да направим Вашето пазаруване както приятно, така и сигурно. 

 - Каква е събираната за вас информация и как ние я използваме?
Информацията предоставяна от вас (име, телефон за връзка, адрес, таен въпрос, e-mail адрес) се събира само с цел обработка и доставка на Вашата поръчката и своевременното предоставяне на информация за нейния статус. Вие ще получавате e-mail съобщения от нас единствено свързани с дадена поръчка, или такива с въпроси, отнасящи се до функционални промени с цел подобрения по сайта, или когато сами сте се абонирали за нашия бюлетин с нови предложения. Регистрирайки се в онлайн магазина ни, Вие приемате данните, които сте предоставили да бъдат съхранявани в съответствие с нашата политика за съхраняване на личните данни - ние никога да не разкриваме вашите лични данни на трети лица, освен когато това се предвижда в закона.

 - Уведомяване за промени 
Политиката за поверителност може да бъде променяна частично или изцяло и всички промени започват да действат от датата на тяхното публикуване на сайта.

10.    Вашата парола

Ако сте забравили паролата си сайтът ни разполага с възможност да я замените с нова. Възползвайте се от линка „Забравена парола”, като веднага ще получите e-mail с Вашата нова парола.

11.    Уведомяване за поръчките 

Регистрирайки се на сайта вие се съгласявате да бъдете уведомявани по всяко време по предоставените от вас информационни канали за статуса на вашите поръчки.

12 .  Copyright © Faberlic Bulgaria

Всички произведения на литературата, както и фотографските произведения и такива, създадени по начин, аналогичен на фотографския в сайта www.faberlic.bg са авторски и защитени по смисъла на ЗАПСП. Никой няма право да възпроизвежда и разпространява по какъвто и да било начин и под каквато и да било форма съдържанието на този сайт без изричното съгласие на автора.