Паста за зъби

Сортиране по:

Профилактичната паста на Faberlic Минерален коктейл, съдържа ценни минерали и активни съставки, които ще заздравят емайла на зъбите Ви и ще се погрижат за натрупванията на зъбен камък и плака. Тя има свойството да намалява чувствителността към кисели храни и напитки, а също и към температурни промени при консумация на топли и студени храни.

Тази паста ще Ви подари възможност да консумирате любимите си храни, без страх от болка и изтръпване на зъбите. Тя, освен това има способност да заздравява венците и да предотвратява появата на пародонтит и кървене на венците.

Използвайки ежедневно тази паста за зъби, Вие ще можете да запазите дълго своята ослепителна усмивка и да живеете без страх от зъболекари и болка в устната кухина. Активните компоненти и минерални вещества в нея са внимателно подбрани и дозирани за успешно лечение на проблема, от който страдат милиони хора по света.

Начин на употреба:

Нанесете малко количество от пастата върху четката за зъби и масажирайте нежно зъбите и венците в продължение на 1.5 – 2 минути, след което изплакнете  обилно с вода.

Паста Минерален коктейл не съдържа опасни за здравето съставки и не предизивиква опасност при случайно поглъщане по време на измиване.

Насладете на здрави и искрящи от чистота зъби и на свеж дъх през целия ден.

Свойства:

  • Профилактичната пастата за зъби с Минерален коктейл съдържа 0,1% от активния флуор.
  • Минералният комплекс възстановява и укрепва зъбния емайл.
  • Екстрактът от магнолия предпазва от образуване на плака и освежава дъха.
  • Активният флуор защитава от развитието на кариес. 
  • Кислородният комплекс Novaftem-O2 ™ предотвратява заболяването на венците, подобрява циркулацията на кръвта, предотвратява развитието на кариес и възпалителни заболявания на устната кухина *.

         *Ефективността е потвърдена от клинични изпитвания и патенти Faberlic № 2099050 и 2096031

Количество: 75мл

Опаковка: пластмасова туба с подвижна капачка.