Крем и мляко за тяло

Сортиране по:

Кремове за тяло от Faberlic

Почувствайте кожата си кадифено мека и нежна с крем и мляко за тяло от Faberlic.

Мляко за тяло, крем за тяло или масло – който и от продуктите на Фаберлик да изберете ще бъдете сигурни, че сте получили най-добрата грижа за кожата на тялото си, така че да бъдете самоуверени, свежи през целия ден, с кожа, която всеки би желал да докосне.

Тук ще откриете огромен избор от продукти, всеки от които носи своята уникална формула, предоставяща пълноценна грижа за тялото. Млеката и кремовете от серията кислороден комплекс ще Ви помогнат да бъдете перфектни дори с минимални усилия. Кремовете за шия и деколте ще стегнат и тонизират деликатната кожа, така че да можете щедро да я показвате без притеснения в горещите летни дни. 

Защо да изберете мляко за тяло от нас

Продуктите от серията ‘’Домашна аптечка’’ ще Ви спасят от болката и напрежението в мускулите със своя лечебен термо ефект, а невероятните балсами с аромат на малина, шоколад и лимонено сорбе ще възбудят сетивата и апетита Ви за сладки моменти и приключения.

След душ или вана често кожата става суха и напрегната, но за Ваше успокоение с подходящия крем и мляко за тяло на Faberlic за минути ще се справите с проблема, кожата Ви ще сияе и ухае прекрасно през целия ден, а Вие ще бъдете сигурни в себе си, защото имате най-добрия приятел, който знае как да се погрижи за Вас.

Изберете своя продукт сред огромното изобилие от висококачествена козметика за тяло и си подарете луксозно докосване на невероятно ниска цена.