Продукти за крака

Сортиране по:

Висококачествени продукти за крака

Насладете се на бодри и уверени крачки с перфектните продукти за крака на Faberlic. Тук ще откриете най-добрата експертна грижа за своите уморени или загрубели от продължителното стоене стъпала.

За да не чувствате умора в краката си в края на деня осигурете им подобаваща грижа с помощта на продуктите за крака на Faberlic. Те ще дарят на краката Ви свежест и лекота, за да ви служат все така безропотно и неуморно и на следващия ден.

В серията за крака ще откриете едни от най-качествените балсами за стъпала и гладки пети от серията домашна аптечка. Те ще омекотят дори и най-загрубялата кожа, а напуканите пети ще останат в историята, обгърнати от нежен лечебен компрес.

Студените крака вече няма да бъдат Ваш проблем, защото уникалният крем срещу зимния студ ще се погрижи да се радвате на постоянна живителна топлина, дори в най-мразовитите дни и нощи от годината, а ако страдате от разширени вени ще можете да се избавите от това неприятно и опасно състяние напълно ефективно с охлаждащия крем за крака на Фаберлик.

Продуктите за крака от тази серия хидратират дори най-сухите зони, като правят кожата на краката мека, гладка и еластична! Дългите разходки вече няма да Ви притесняват, благодарение на кремовете за крака и пети, които успешно се справят с умората,  загрубялата кожа и проблемите на кръвообращението.

Подарете най-нежната експертна грижа на своите крака под формата на луксозна козметика, за да ги възнаградите за тяхната вярна дългогодишна служба и за да можете да се възползвате от тяхната помощ още дълги дълги години.