Дезодоранти, средства за интимна хигиена, дамски превръзки

Сортиране по:

Създайте си неповторимо усещане за комфорт с продукти за интимна хигиена, дезодоранти и дамски превръзки Фаберлик. Те ще Ви помогнат да бъдете активни в деликатните дни от месеца и да притежавате усещане за чистота и свежест през целия ден, за да можете да се радвате спокойно на живота.

Тук ще намерите дезодоранти с различни свойства и миризми. Faberlic Ви предлага гелове за интимна хигиена, които почистват нежно и пълноценно, премахвайки неприятните миризми, без да дразнят и възпаляват чувствителната кожа в интимната област.

В тази категория ще намерите дамски превръзки, произведени по иновативна технология, която ще гарантира Вашето спокойствие и усещане за чистота, през времето на месечния Ви цикъл.

Интимни дезодоранти

Дезодорантите с марка Фаберлик премахват нежеланите миризми, попиват изключително бързо и притежават хидратиращи свойства. Голяма част от тях са обогатени с различни билки и натурални състваки, гарантиращи тяхното хипоалергенно въздействие върху кожата в интимната зона. С тези продукти ще имате онзи комфорт, който досега Ви е липсвал, а винаги сте искали да получите.

Интимни гелове

Геловете и лубрикантите за интимна хигиена са част от ежедневието на всяка дама и затова Faberlic  е създал специална формула, която почиства кожата, без да предизвиква раздразнения в интимната област на тялото.

Тук ще откриете и лубриканти с изключително високо качество, които ще Ви позволят да се насладите на интимна близост, без опасения от раздразнение и възпаление на кожата. Те ще направят Вашия интимен живот много по-приятен и наситен с положителни емоции, за да се радвате на всички удоволствия, които животът Ви предлага.

Дамски превръзки

Дамските превръзки с марка Faberlic  имат несравними антибактериални и попиващи свойства. Те се предлагат в огромно разнообразие, което ще отговори на индивидуалните  нужди на всяка жена и ще осигури пълноценна защита и комфорт както през деня, така и през нощта.