Патч " за отслабване" за проблеми зони от серии EXPERT Ideal Body

Патч " за отслабване" за проблеми зони от серии EXPERT Ideal Body

Патч " за отслабване" за проблеми зони от серии EXPERT Ideal Body

Серия:Expert
Артикул:1198
Налично:В наличност
Цена: 20.99лв. 10.49лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 6 Рейтинг: 5.0

Тегло: 10 гр.
 

Козметични патчи «за отслабване » са разработени с взети в предвид анатомични особености на човешкото тяло, те са безопасни и ефективни в борбата си за красиво тяло, лесни са за използване. Растителните екстракти които влизат в състав на патча непосредствено повлияват върху мастните подкожни тъкани: способстват за подобрено кръвообращение, извеждат вредните токсини, изгарят мазнините и подобряват еластичността на кожния слой. При активация обмените процеси се активира разпад на мазнините в организма, постига се продължителен и бърз резултат.

Патча може да се използва в качеството си на отделно средство за отслабване, но и също така заедно с други средства за коригиране на фигурата от серия Expert Ideal Body. Като при последния упоменат случай може да се постигнат по-бързи резултати. При едновременно съчетание на патча и физически упражнения се постига по-бърз и дългосрочен резултат.

Помощно средство за отслабване. Не е лекарствено средство.

Активни съставки: ментол, екстракт от розмарин, екстракт от пипер , екстракт фенхел.

В опаковката – 24 патча.

Съвети за използване :

  • Преди да използване патч трябва добре да подготвите кожата си, да премахнете от нея водата или козметично средство от местата , където ще се лепи патч.

  • При първо използв

Състав: Hidrogel, Menthol, Rosmarinus, Officinalis (Rosemary) Extract, Capsicum Annuum Extract, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract, Piper Nigrum (Pepper) Seed Extract.

 

 

Начин за използване:
1. Определете участъци на тялото, върху които искате да поставите патчове .
2. Почистете кожата от влага и козметика в областта на поставянето.                                                             3. Премахнете предпазното фолио от патча.
4. Залепете патч върху избраното от вас место .
5. Притискайте патч с пръсти за 3–5 секунди, по възможност ограничете движенията за 2–3 минути, за по-добро прилепване на патч към тялото.                                                                              6. След 6–8 часа премахнете патч.

Препоръчван курс за използване : 3–5 опаковки. В течение на годината може да направите 2–3 курса.

Предпазни мерки:

  • Не използвайте по време на бременност и кърмене                                                                                Да не се използва от хора страдащи от диабет, хора с бъбречни заболявания и със заболяванията на щитовидната жлеза,да не се използва при кожни заболявания,при алергии към съставките (възможни са алергични реакции).

  • Пластира да не се поставя в областта около очите и върху лигавицата.

  • Не поставяйте патча върху наранена кожа и отворени рани, върху гърдите и окосмени участъци.

  • Да не се използва от деца под 14 години.