Ароматна свещ Dream Therapy

Ароматна свещ Dream Therapy

Ароматна свещ Dream Therapy

Серия:Dream Therapy
Артикул:10054
Налично:В наличност
Цена: 41.99лв. 27.99лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Тегло: 317 гр
 

Ароматната свещ ще създаде уютна атмосфера в дома, а арматерапията ще стане ваш специален ритуал, който ще ви донесе най-прекрасни спомени!

Привлекателната мускусно-амброва композиция създава романтична атмосфера, изпълвайки стаята с уют. Чувственият и умиротворяващ аромат с фини ноти на бергамот и благородна лавандула притежава релаксиращ ефект.

Композицията се разкрива с облак от рози и иланг-иланг и приглушени сладникави ноти на анасон. Композицията завършва с шлейф от топло сандалово дърво, ароматно пачули и елегантен мускус.

Време за изгаряне на свещта – 25 часа.

 

Мерки за безопасност: Стабилно да се постави свещта преди да се запали. Запалените свещи да се разполагат на места недостъпни за деца. Свещите са предназначени за използване в затворени помещения. Да не се поставя запалената свещ на въздушно течение. Да не се запалва свещта близо до лесновъзпламеними предмети. Да не се оставя горяща свещ без надзор.

 

 

Парафин, восък, ароматизатор, памук / paraffin, wax, fragrance, cotton.

Условия за съхранение: да се съхранява при температура не повече от +30С. Да не се допуска попадане на преки слънчеви лъчи.