Тоалетна вода за мъже INCOGNITO

Тоалетна вода за мъже INCOGNITO

Тоалетна вода за мъже INCOGNITO

Серия:Incognito
Артикул:3231
Налично:В наличност
Цена: 20.99лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 1 Рейтинг: 1.0

Тегло: 30 гр.Обeм: 35 мл.
 

Живота му е пълен с тайни и загадки. Той предпочита да остане  инкогнито, и само предусещане на съдбоносна среща може да го накара да си свали маската. Още малко и ще се разкрие главната интрига на Неговия живот : коя е тази прекрасна непозната?

Аромата Incognito  е специално създаден за компания Faberlic  от световно известния френски парфюмер Бертран Дюшофур.

Направление на аромата: свеж, пикантен, дървесен аромат.

Встъпителен свеж акорд на алдегид и цитруси в  обличие на потайните нотки на  артемизия, градински чай и полски треви преминава в контрастно съзвучие на дървесни оттенъци  в мек аромат на ливан, дъбов мъж и пачула. В тази  игра на преобразяване и загадки има много интрига и вълнение...

Олфакторна пирамида –  професионално  наименование на разделяне по акорди . Условно ароматът се разделя на три акорда  които звучат последователно: високите ноти (начални), средни (нотите на сърцето ) и ниските (основни, шлейф). Дословно думата олфакторнаозначава«обоняние». Олфакторна пирамида  на тоалетната вода Incogntio

Високите ноти: алдегида, артемизия, крещящ градински чай, клементин, бергамот.
Нотите на сърцето :
 ливан, полски треви.
Шлейф:
 дъбов мъх, пачула, сива амбра, иглолистен аромат, мускус, бяла дървесина, кедър.

Опаковка:  произвежда се с шише с пулверизатор с обем от 35 мл.                                                                                 Срок  на годност:  години от датата на производството .
Декларация 
 за  съответствие

 

Състав: alcohol denat, aqua, parfum, limonene, butylphenyl methylpropional, linalool, eugenol, coumarin, citral, citronellol, isoeugenol.

 

 

Как правилно да се нанася ароматът?

 

Ароматът най-добре «звучи» там, където пулсира кръвта:

  • китката на ръката (там, където си мерим пулса);
  • лакътя (вътрешната страна);
  • зад ушите;
  • вдлъбнатинката между гърдите.

Косата добре запазва аромата, затова можете «да пръснете» по шията и тила.

Ако много ви се иска «да ви следва» красив ароматен шлейф, можете да нанесете аромата под колената и върху подгъва на дрехата от опаката страна.

Като завършек Ви препоръчваме да разпръснете аромата нагоре и да влезете в този облак.

Как да изберем аромат?

Правило 1. Не си струва да се пробват много аромати наведнъж. Запознайте се с 3-4 аромата, тогава няма да се оплетете в тях и  ще можете да запомните миризмата.

Правило 2. Не пръскайте аромата от флакона в капачката. Старайте се да не чувствате аромата направо от флакона или тестера. Нанесете го върху блотер или чиста кърпичка. Вече избрали по този начин аромата който ви харесва, задължително го нанесете  върху кожата, за да разберете, как той «живее» върху вашата кожа. Върху вас и вашата приятелка един и същи аромат може да звучи коренно различно.

Правило 3. Не купувайте аромат по най-първо впечатление. Разходете се малко с него, дочакайте нотите на сърцето (след 15-30 мин.), които ще ви съпровождат в продължения на деня, след като изветреят най-леките, връхни ноти, и едва след това направете своя избор.

Правило 4. Съобразявайте се с времето, климата и ситуационните фактори. Запомнете, че при влажен и топъл въздух ароматите се разпространяват по-интензивно, отколкото при хладен и сух. По-леките аромати са универсални, а ярките и наситени композиции не винаги ще бъдат уместни в офиса или на плажа. Затова пък на романтична среща тези аромати по-скоро биха привлекли вниманието върху себе си.

Правило 5. Превърнете процеса на избор на аромат в удоволствие. Доброто настроение – най-добрият съветник в това нелеко занятие - избора на аромат.