Парфюмна вода за жени #Sorbet Jolie #Sorbet Jolie

Парфюмна вода за жени #Sorbet Jolie #Sorbet Jolie

Парфюмна вода за жени #Sorbet Jolie #Sorbet Jolie

Артикул:3310
Налично:В наличност
Цена: 46.19лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Тегло: 25.9 грОбeм: 30 мл
 

Аромат #Sorbet Jolie е създаден специално за компанията Faberlic от известния френски парфюмерист Евелин Буланже.

Насоченост на аромата: фруктово-цветен, прахообразен.

Нежните цветни мотиви на виолетката и магнолията създават лятно, безгрижно настроение. Нотките на ягода и сладолед от круши добавят на композицията свежест, приятно «разтопявайки се» на кожата.

 Олфакторната пирамида е професионалното наименование на разделянето на аромата по акорди. Условно ароматът се разделя на три акорда, които звучат последователно: горни нотки (начални), средни (нотки на сърцевината) и долни (базови, контурни). Дословно понятието олфакторна означава «обонятелна».

Олфакторна пирамида на парфюмната вода #Sorbet Jolie:  

Начални нотки: свежи, зелени нотки, замразени ягоди.

Средни нотки: виолетки, магнолия, сладолед от круши.

Базови нотки: кедър, сандалово дърво, амбрета.

Опаковка: предлага се във флакон с пулверизатор с обем от 30 мл.

Срок на годност: 5 години от датата на производство.

 

Как е правилно да се използва парфюмната вода ?

Ароматът «звучи» най-добре там, където пулсира кръвта:

  • на китките (там, където се измерва пулсът);
  • на лактите (от вътрешната страна);
  • зад ушите;
  • във вдлъбината между гърдите.

Косата задържа аромата трайно, затова можете да напръскате шията и задната част на врата си.

Ако Ви се иска след Вас да се "носи" красив ароматен шлейф, можете да нанесете от парфюмната вода под коляното и от вътрешната страна на долната част на роклята си.

Като завършек препоръчваме да пръснете от тоалетната вода във въздуха и да влезете в облака от аромат.

Как да изберете аромат?

Правило 1. Не трябва наведнъж да пробвате много аромати. Пробвайте 3-4 аромата, в такъв случай няма да се объркате и ще можете да запомните миризмата.

Правило 2. Не пръскайте парфюмна вода от флакона в капачката. Не пробвайте аромата директно от флакона или тестера. Нанесете го върху попивателна или чиста носна кърпичка. След като по този начин изберете аромата, който Ви е харесал, задължително го поставете върху кожата си, за да разберете как се съчетава с нея. На Вас и на Ваша приятелка един и същи аромат може да "звучи" по съвсем различен начин.

Правило 3. Не купувайте аромат само по първоначалното си впечатление. Разходете се малко с него, изчакайте да усетите нотките на сърцевината (след 15-30 мин.), които могат да Ви съпътстват в продължение на целия ден, и след като преминат първоначалните, повърхностни нотки, най-накрая направете своя избор.

Правило 4.  Отчитайте факторите, свързани с времето, климата и различните ситуации. Запомнете, че при влажен   и топъл въздух ароматите се разпространяват по-интензивно, отколкото в студено и сухо време. По-леките аромати са универсални, а ярките и наситени композиции не винаги ще бъдат подходящи в офиса или на плажа. Затова пък при романтични срещи те по-скоро ще "обърнат" вниманието върху себе си.

Правило 5. Превърнете процеса по избор на аромат в удоволствие. Доброто настроение е най-добрият съветник в това не толкова лесно занимание, като избора на аромат.

 

Состав: Alcohol denat., Aqua, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone.