Тоалетна вода за жени faberlic SPORTLIFE Active 50 мл.

Тоалетна вода за жени faberlic SPORTLIFE Active 50 мл.

Тоалетна вода за жени faberlic SPORTLIFE Active 50 мл.

Артикул:3039
Налично:В наличност
Цена: 24.49лв. 17.49лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Тегло: 43 гр.Обeм: 50 мл.
 

 Направление на аромата Sportlife Active: плодов.

Динамична композиция зарежда със стремителна енергия на лимон и мандарин, преливайки с наситени оттенъци на сочна ябълка, касис и узряла праскова и идеално допълва стилния образ на активните жени, който избират драйв и активен начин наживот  .

Олфакторна пирамида – професионално наименование за разделяне на аромата по акорди. Условно аромата се разделя  на три акорда, който звучат последователно: високите ноти (начални), средни (нотите на сърцето) и ниските ноти (основни, шлейф). Дословно думата олфакторна означава «обонятелна». Олфакторная пирамида на тоалетна вода Sportlife Active

Начални ноти: лимон, мандарин, касис.
Нотите на сърцето: роза, ябълка, праскова, фрезия, момина сълза. 
Шлейф: амбра, бял мускус, кедър, сандал.

Опаковка: произвежда се във флакон с  пулверизатор обем 50 мл.
Срок  на годност: 5 години от датата на производството.
Декларация за съответствие

 

 

Аромата най-добре  «звучи» там, където пулсира кръвта:

 

    • китката (там, където напипваме пулс);

 

    • лакътна става (от вътрешна страна);

 

    • зад ушите;

 

    • вдлъбнатината между гърдите.

 

Добре задържа аромата косата, за това може да се «пръсне» върху шията и тила.

Ако много ви се иска, зад вас да се усеща красив ароматен шлейф, аромата може да се нанесе под коленете и върху долната част на роклята от вътрешната й страна.

Като завършек ви препоръчваме да разпръскате аромата на горе и да влезете в този облак.

Как да изберем аромат?

Правило 1. Не е нужно веднага да се опитват много аромати. Опознайте 3-4 аромата, тогава вие няма в тях да се объркате и ще можете да запомните техния мирис .

Правило 2. Недейте да пръскате аромата в капачката. Старайте се да не душите аромата направо от флакона или тестера.Пръснете го върху блотър или чиста кърпичка. След като изберете по този начин аромат, задължително го нанесете върху кожата, за да разберете, как той «живее» върху вашата кожа. Върху вас и вашата приятелка един и същ аромат ще звучи напълно различно.

Правило 3. Не купувайте аромата веднага. Разходете се малко с него, изчакайте нотите на сърцето (след 15-30 мин.), които ще ви съпровождат през целия ден, след като се из ветрят най-силните, високите ноти, и чак след това направете своя избор.

Правило 4. Взимайте в предвид атмосферни, климатични и ситуационни фактори. Помнете, че във влажен топъл въздух ароматите се разпространяват по-интензивно, от колкото  в студен и сух.По леките аромати са универсални, а силни и наситени композиции не винаги ще са уместни в офиса или на плажа. Но пък на романтична среща те ще се проявят положително.

Правило 5. Превърнете процеса по избор на аромат в удоволствие. Доброто настроение – е най-добрия помощник в тази деликатна работа, като избор на аромат.

 
 
Състав: Alcohol denat., Aqua, Parfum, Limonene, Citronellol, Citral, Linalool, CI 14720, СI 15985.