Антистресова есенция от серия Dream Therapy

Антистресова есенция от серия Dream Therapy

Антистресова есенция от серия Dream Therapy

Серия:Dream Therapy
Артикул:1269
Налично:В наличност
Цена: 34.99лв. 26.19лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Тегло: 5 грОбeм: 5 мл
 

Нека сънят бъде красив! Подаръкът, който можете да направите на своята кожа, това е пълноценен сън с козметиката Dream Therapy. Технологията Dream Therapy на основата на мелатонин и специална ароматна композиция подобрява качеството на съня, спомага за регенерация на кожата и за бодро събуждане.

Антистресовата есенция снема напрежението и стреса благодарение на ароматната композиция от етерични масла. Създава чувство на умиротвореност и вътрешна хармония. Малкият и удобен рол-он е незаменимо средство, което може да се използва навсякъде, по всяко време. Преди лягане, в офиса, по време на занимания с йога.

Съдържа инкапсулиран мелатонин. Технологията за инкапсулиране помага на мелатонина да прониква в дълбоките слоеве на кожата. Той неутрализира свободните радикали и намалява уврежденията, получени през деня, възстановява стегнатостта на кожата, помага за запазването на нейния тонус и еластичност.

Срок на годност: 18 месеца от датата на производство, посочена на опаковката.

 

Нанесете ароматната композиция по слепоочията, около ушната мида, върху кожата на шията или китките, при необходимост по всяко време на деня.

 

Aqua, Alcohol Denat, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Citrus Limon Peel Oil, Melatonin, Cupressus Sempervirens Leaf/Nut/Stem Oil, Lavandula Hybrida Oil, Cistus Ladaniferus Oil.