Тоник за лице, средства за почистване и тонизиране

Сортиране по:

Ежедневната грижа задължително предполага ежедневно почистване на кожата на лицето, за да премахнете не само всички замърсявания от кожата, но и да я хидратирате и тонизирате. На ваше разположение са почистващи млека, почистващи мусове или пяна и гел за измиване на лицето. Тук ще намерите Вашия тоник за лице, лосион, мицеларна вода и още много дурги продукти от серията кислородна козметика. 

Всеки един от тези продукти е разработен в престижните лаборатории на Faberlic , за да се погрижи за конкретен дерматологичен проблем и за да направи кожата по-здрава, блестяща и способна да запази своята красота и свежест възможно най-дълго време.

Тези продукти се използват изключително лесно и не отнемат от ценното време на заетите дами. Те ще им дадат възможност за кратко време да положат интензивна грижа за своята кожа, а тя ще им се отблагодари, правейки ги по-свежи, красиви и самоуверени.

Тоникът за лице е идеален за почистване на натрупалите се по кожата замърсявания, а също и за нежно и ефективно почистване на ежедневния грим. Неговата употреба ще хидратира и тонизира кожата, за да може тя да разгърне своя блясък, ествествена красота и свежест.

Тук ще откриете и меки почистващи мусове, подходящи за чувствителна и склонна към раздразнение кожа. Те заедно с тоалетните млека са подходящи за суха и повяхнала кожа, нужадеща се от подхранване и хидратация.

Фаберлик Ви предлага активни гелове за дегримиране, способни да отстранят дори водоустойчива декоративна козметика, за да бъде кожата Ви перфектно почистена преди сън и за да може да приеме полезните съставки, съдържащи се в нощния крем.

Тук ще откриете и почистващи пилинг мусове за нежно и деликатно ексфолиране на кожата. Те ще Ви помогнат да премахнете най-горния кожен слой, заедно със замърсяванията и мъртвите кожни клетки. Изберете продукт от тази страница и се насладете на кожата, която заслужавате.