Околоочен крем

Сортиране по:

Зоната около очите е онази част от лицето, която се нуждае от постоянна и интензивна грижа, за да се забави максимално неблагоприятното влияние на времето. Грижата за деликатната и нежна кожа около очите вече не изисква огромни усилия, защото Faberlic се е погрижил да Ви предложи най-подходящия за Вас околоочен крем.

Околоочен крем от Faberlic

В тази категория ще откриете огромен избор от околоочни кремове Faberlic, отличаващи се със своята специална формула, създадена за ефективно подхранване и хидратиране на кожата. Продуктите, които ще намерите тук ще направят погледа Ви по-бистър и сияен и ще придадат на цялото Ви лице свеж и отпочинал вид.

Най-деликатната част от лицето Ви ще бъде предпазена от появата на линии и бръчки, благодарение на уникалната серия, снабдяваща клетките на кожата с кислород, от който те се нуждаят, за да може фината и деликатна кожа около очита да запази своята здравина и еластичност за дълъг период от време.

Серията кремове за зоната около очите включва активен и клетъчен крем, които се борят успешно с първите признаци на стареене, а именно бръчките тип ‘’пачи крак’’, като възстановяват водния баланс в тънката и нежна кожа, позволявайки и отново да бъде здрава, свежа и красива.

Тук  ще откриете невидим коректор за кожата около очите, наред с крема за интензивно възраждане и ще можете да се запознаете с предимствата на три-рол гела против отоци и тъмни кръгове около очите.

В серията околоочен крем изборът е огромен, а грижата е наистина интензивна, защото всеки един от продуктите Ви дава уникалната възможност да се усмихвате на живота, без да се притеснявате от неприятните бръчки.