Нощен крем за лице

Сортиране по:

Предлагаме Ви дълбока хидратация и регенериране на клетките с нощен крем за лице Faberlic. Предлаганите тук кремове ще се погрижат за възстановяването и подхранването на кожата на лицето Ви, като запазят нейната свежест и младежки вид за дълъг период от време.

Нощните кремове са създадени с изключителна грижа за Вашата кожа, докато спите - те ще подхранят, хидратират, изравнят тена, за да може  кожата Ви и на сутринта да сияе заедно с изгряващото слънце.  

С нощен крем за лице от Faberlic кожата Ви ще бъде дълбоко хидратирана, а специалните му съставки ще стимулират синтеза на колаген, предпзавайки я от появата на бръчки. През нощта кожата ни губи част от своята влага, и затова специалната му формула съдържа съставки, подпомагащи нейното хидратиране и обновяване на клетките на епидермиса.

Тук ще откриете активен нощен крем за кожа, склонна към акне и възпаления, който притежава немазна формула, специално предназначена за кожа, страдаща от свръхсекрециа на мастните жлези.

Кремовете, обогатени с Гардения, Върбена и фитокислород се борят по напълно нежен и натурален начин с проблемите на комбинираната и чувствителна кожа. Всеки от тях може да се използва от различен тип кожа и гарантирано ще повлияе по най-ефективния начин.

Докато Вие спите Вашата кожа се обновява и за целта се нуждае изключително много от кислород, влага и хранителни вещества. Какво по-лесно от това да осигурите необходимото на своята кожа, докато си почивате, без да полагате неимоверни услия? Доверете на марката Фаберлик, защото тя знае какво е необходимо на Вашата кожа.

Всички продукти в тази категория са клинично тествани и с доказано хипоалергенни свойства. Те не само няма да предизвикат раздразнения, но дори ще успокоят чувствителната и раздразнена кожа, предоставяйки и ценен кислород, който ще подобри храненето на клетките и ще стимулира тяхното обновяване. Събудете се с отпочинала, свежа и подхранена кожа, благодарение на нощната серия кремове на Фаберлик.