Маски за лице

Сортиране по:

Маската за лице е разкрасяващ продукт, който изисква малко повече внимание към детайлите и свободно време, но резултатът със сигурност винаги ще Ви очарова. Богатата гама маски за лице  от Faberlic ще съумеят да подхранят, хидратират и подмладят Вашата кожа с поне няколко години, за да се чувствате винаги млада, свежа и красива.

Какво получавате от маските за лице Фаберлик?

В тази категория са включени изключително качествени маски с различна текстура, съдържание и свойства, за да може всяка жена да открие продуктът, който е най-способен да отговори на нейното търсене и да покрие индивидуалните нужди на кожата.

В серията са подбрани продукти, гарантиращи по-свеж, по-тонизиран и по-красив вид на всяка дама, търсеща бързи и феноменални резултати. Тук ще откриете серията Експерт, с чиято помощ лесно ще се справите с акнето, ще подмладите кожата и ще скулптурирате контурите на лицето.

В категорията ще откриете маски за суха, мазна и комбинирана кожа, а също и нежен ексфолиращ комплекс, който ще направи кожата Ви по-гладка, нежна и свежа. Сред многото видове ще откриете и полезните свойства на микроводораслите, както и безценните качества на Гарденията.

Маската за лице е задължителен метод на разкрасяване за всяка жена, желаеща винаги да бъде безупречна. Вече не е необходимо да губите време в търсене на подходящия продукт, защото Faberlic Ви предлага всичко, което Ви е необходимо на едно място.

Фаберлик не просто произвежда уникални козметични продукти, но също така знае, че трябва да ги поднесе, като скъп и дългоочакван подарък – в красиви и луксозни опаковки.