Дневен крем за лице 30+, за всички типове кожа Лятна колекция серия Verbena

Дневен крем за лице 30+, за всички типове кожа Лятна колекция серия Verbena

Дневен крем за лице 30+, за всички типове кожа Лятна колекция серия Verbena

Серия:Verbena
Артикул:0809
Налично:В наличност
Цена: 6.89лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 8 Рейтинг: 4.7

Крем за лице 30+ предотвратяващ възрастовите изменения.

Кремът за лице от лятната колекция на Фаберлик е насочен към възрастова група 30+. В тази възраст вече започват да се забелязват някои изменения по кожата и затова е важно да се осигури максимална грижа и защита срещу всички фактори, водещи до стареене на кожата.

Защо да изберем крем за лице 30+ на Faberlic?

Този крем има специална формула, действаща ефективно срещу 7 признака на възрастови изменения по кожата. Той е подходящ за всички типове кожа, осигурявайки ежедневна защита от вредните въздействия на замърсители, ултравиолетови лъчи и свободните радикали.

Действието на крема е насочено към жизнено важните функции на епидермиса и дермата, подпомагайки обновяването на клетките и насищането им с кислород и влага. По този начин кожата е дълбоко подхранена и хидратирана, за да може успешно да устои на външните атаки и на времето.

Леката текстура на крем 30+ с Вербена дава възможност за лесно и равномерно нанасяне върху кожата, като в същото време и позволява да диша, което го прави изключително подходящ за топлите месеци от годината.

Високата концентрация на активни компоненти в този крем и най-вече активният мултифункционален комплекс Vitalayer®, извлечен от Вербена помагат на кожата да избегне появата на първите признаци на стареене, като запази своята плътност, сияен тен и елестичност.

Полезни свойства на дневния крем за лице 30+ на Фаберлик:

•        Действие, насочено към жизненоважните функции на епидермиса и дермата.

•        Поддържа бариерните функции на кожата, възпрепятствайки стареенето.

•        Лека текстура с висока концентрация на активни компоненти – идеална за топлите месеци от годината.

•        Подходящ за всички типове кожа.

•        Възрастова категория; 30+

•        Резултат: млада, сияеща кожа със свеж тен на лицето.

Активен състав на крема:

Vitalayer® – активен мултифункционален комплекс, извлечен от Вербена (Verbena officinalis), който активно подпомага борбата срещу стареене на кожата. 

Начин на употреба:

Нанасяйте сутрин върху чиста и подсушена и тонизирана кожа на лицето, шията и деколтето. Иползвайте леки масажни движения до пълното абсорбиране на продукта в кожата.

Количество: 50мл