Дневен крем за лице

Сортиране по:

Дневен крем за лице от Faberlic

Лицето е изключително важна част от човешкото тяло. То е нашата визитка пред света, това, по което ни разпознават и това, което ни определя, като красиви, симпатични и очарователни. За да се радваме по-дълго на красотата и изразителността на нашето лице трябва да се погрижим за кожата, която го покрива.

В тази категория престижната марка Faberlic Ви предлага да откриете своя дневен крем за лице, който ще положи индивидуална грижа за неговата кожа, в зависимост от нейния тип, възраст или състояние, така че тя да бъде свежа, гладка и подхранена през целия ден.

Крем за мазна и за суха кожа

Фаберлик Ви предлага богата гама дневни кремове, подходящи за суха, мазна, нормална, комбинирана и старееща кожа, а от Вас се иска просто да изберете най-подходящия, който ще отговори на Вашите нужди и изисквания, така че да бъдете винаги ослепителни.

В каталога на нашия магазин ще намерите уникални кремове за лице , които ще се погрижат за кожата Ви, като в същото време ще скрият нейните видими несъвършенства. Тук можете да изберете дневен крем, който също така би могъл да бъде използван, като основа за грим или като коректор на кожните несъвършенства.

В серията са подбрани изключителни предложения, като кремове с билкови екстракти от Гардения и Върбена или кислороден комплекс, който ще обогати и подхрани сухата и повяхнала кожа. Тук ще срещнете чудесни тониращи DD и СС кремове, които ще се слеят префектно с тена на лицето Ви и ще му помогнат да разкрие цялата си красота и блясък.