Крем и балсам за устни

Сортиране по:

Балсами за устни от най-високо качество

Женските устни са изключително съблазнителни. Те са онази част от лицето, чрез която всяка жена може да изрази своите емоции, да вкуси от всички радости на живота и да накара избрания мъж да поиска да я целуне.

Faberlic Ви предлага да откриете своя крем и балсам за устни, който ще направи устните Ви сочни, нежни и изкусителни – такива, каквите винаги сте искали да бъдат.

В тази категория ще откриете невроятни продукти, осигуряващи нежна и деликатна грижа за устните, така че те да бъдат винаги в перфектно състояние, независимо от времето навън, мръсния въздух или ултравиолетовите лъчи. Тук ще срещнете балсами, които се справят с лекота с напуканите и изпръхнали от вятъра устни, за да можете да се усмихвате широко на живота.

Маски за коса и козметика от Faberlic

Със своята уникална формула всеки балсам или крем за устни от тази серия ще Ви осигури блясък, мекота и плътност, на които ще можете да се радвате през целия ден. Продуктите са обогатени с мощен витаминен комплекс, който ще подхани и хидратира нежната и деликатна кожа на устните в дълбочина и то за дълъг период от време.

1

Фаберлик Ви предлага захарен скраб, с който можете да ексфолирате нежно своите устни, както и модели, обогатени с масла от Ший и Авокадо, които ще им дадат всичко необходимо, за да бъдат винаги забележителни. С някои от моделите ще постигнете завиден обем и плътност и същевременно ще имате уникален и дълготраен цвят.

Позволете на Faberlic да се погрижи за устните Ви, за да се радвате на повече усмивки и целувки.