Шампоан за възрастна коса BRILLIANT AGE от серията Expert

Шампоан за възрастна коса BRILLIANT AGE от серията Expert

Шампоан за възрастна коса BRILLIANT AGE от серията Expert

Серия:Expert за коса
Артикул:8962
Налично:В наличност
Цена: 9.49лв. 6.99лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 2 Рейтинг: 5.0

Шампоан Brilliant Age

Brilliant Age е шампоан от серията Expert на Faberlic, създаден, за да осигури нежна грижа за коса, изгубила своята плътност и блясък с времето.

Този продукт е насочен към изтънялата, старееща коса, нуждаеща се от експертна грижа, благодарение на която косъмът ще възстанови своята младежка и здрава структура. Brilliant Age възстановява косата отвътре, правейки я по-плътна и устойчива на стилизиране, помагайки и да удължи своята младост и естествена красота.

Благодарение на технологията ‘’Противопоставяне на времето’’, застаряващата коса възвръща своя блясък и еластичност, изгубени поради намалените функции на организма. Този продукт е подходящ за дълга коса, нуждаеща се от допълнително подхранване, за да се възстанови нейната плътност и устойчивост на времето.

Внимателно подбраните съставки, съдържащи се в Brilliant Age осигуряват нежна грижа както на косата, така и на скалпа, подхранвайки кожата на главата, без да я изсушават и предизвикват сърбеж и раздразнение. Измиващите компоненти в този продукт почистват деликатно, оставяйки косата свежа, блестяща и пълна с живот – устойчива на външните влияния и замърсяването на околната среда.

Мекото въздействие на този шампоан го прави подходящ за ежедневна употреба за коси с различна структура и степен на застаряване. Той ще възвърне блясъка на сухата и увредена коса и ще почисти в дълбочина склонната към омазняване, без да я утежнява и слепва допълнително.

Начин на употреба:

Нанесете малко количество от продукта върху мокра коса, като втривате с леки масажни движения до получаване на плътна пяна. Изплакнете обилно с топла или хладка вода, по желание. При нужда можете да повторите процедурата.

За още по-добри резултати можете да използвате балсам по избор от серията Грижа за коса на Faberlic.

·         Технология ‘’Противопоставяне на времето’’, възстановяваща косата отвътре;

·         Възвръща блясъка и еластичността на застаряващата коса;

·         Нежно и меко въздействие върху скалпа;

·         Подходящ за дълга коса, нуждаеща се от допълнително подхранване.

Количество: 250мл.