Шампоан за обем 3D VOLUME от серията Expert

Шампоан за обем 3D VOLUME от серията Expert

Шампоан за обем 3D VOLUME от серията Expert

Серия:Expert за коса
Артикул:8959
Налично:В наличност
Цена: 9.49лв. 6.99лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 2 Рейтинг: 4.5

Шампоан за обем 3D Volume

Шампоаните от серията Expert на Faberlic осигуряват дълбока и интензивна грижа за косата, използвайки взаимодействието  на високите технологии и функционалните съставки, вложени във всеки един от продуктите.

3D Volume  е шампоан, който забележимо и трайно увеличава обема на тънката коса, без да я утежнява, придавайки и плътност, каквато може да се постигне само във фризьорски салон. Обемът, който се постига с този шампоан се дължи на технологията ‘’Авангарден обем’’, в чиято основа лежат производни на калциеви кристали, които се разпределят по повърхността на косъма, образувайки невидима триизмерна мрежа, повдигащата косата от корена.

Авангардната технология, придаваща обем на тънката и слаба коса има изключително дълготраен ефект, който не само се запазва, но и се увеличава с всяко следващо измиване на косата. Ефектът на увеличения обем се запазва до три дни, през които косата остава лека, копринено гладка и блестяща.

Внимателно подбраните съставки на този шампоан осигуряват интензивна, но изключително нежна грижа за косата, остявайки я чиста за по-дълъг период от време. Нежните измивни компоненти на продукта го правят подходящ за ежедневна употреба, тъй като не дразнят и изсушават кожата на главата.

3D Volume  е подходящ за коси с всякаква дължина и структура, както и за всеки тип коса, нуждаеща се от допълнителен обем, без излишно утежняване. За още по-добри резултати, той може да се комбинира с останалите продукти от серията Expert на Faberlic.

Начин на употреба:

Нанесете малко количество от шампоана върху предварително намокрена коса и втрийте с нежни масажни движения до образуването на плътна пяна, след което изплакнете обилно с топла или хладка вода. При нужда повторете процедурата.

·         Технология ‘’Авангарден обем’’, създаваща невидима триизмерна мрежа;

·         Почиства нежно, оставяйки косата чиста за по-дълго време;

·         Осигурява ослепителен блясък и обем, който се запазва до 3 дни;

·         Подходящ за всеки тип коса.

Количество: 250мл.