Шампоан за дълбоко възстановяване на косата с масло от амла EVERSTRONG от серията Expert

Шампоан за дълбоко възстановяване на косата с масло от амла EVERSTRONG от серията Expert

Шампоан за дълбоко възстановяване на косата с масло от амла EVERSTRONG от серията Expert

Серия:Expert за коса
Артикул:8968
Налично:В наличност
Цена: 9.49лв. 6.99лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 4 Рейтинг: 4.5

Шампоан за дълбоко възстановяване на косата с масло от Амла - Everstrong

Everstrong e шампоан от серията Expert на Faberlic, осигуряващ дълбока грижа за коса, увредена и изтощена от бои и стилизиращи продукти. Неговата специална формула се грижи за тънката, третирана коса, възвръщайки нейната плътност, здравина и блясък.

Този шампоан е обогатен с масло от Амла, целящо да осигури дълбоко подхранване и възстановяване на косъма по цялата му дължина, без да пренебрегва неговия корен.

В основата на технологията Everstrong са аминокиселините и натуралното масло от Амла, съдържащо рекордно количество витамин С, благодарение на които се подобрява и подмладява вида на изтощената коса, като същевременно се стимулира растежът на нова – по-здрава и плътна коса.

Този шампоан осигурява интензивна грижа на увредената коса, прониквайки до корена на косъма, стимулирайки функцията на космените фуликули, като по този начин подпомага израстването на нова коса с по-плътна и непореста структура. С всяко следващо измиване Everstrong от серията Expert ще променя структурата на Вашата коса, правейки я такава, каквато винаги сте мечтали да бъде – Великолепна.

Този продукт почиства нежно и деликатно косата, без да дразни и изсушава скалпа, което го прави подходящ за ежедневна употреба. Коси с всякаква дължина и степен на увреждане ще възстановят своята здравина и блясък, ставайки по-устойчиви на атмосферни влияния и стилизиращи продукти.

Начин на употреба:

Нанесете малко количесто продукт и втрийте до получаване на обилна пяна. Изплакнете внимателно с топла или хладка вода. При необходимост повторете процедурата. Подсушете с мека кърпа с нежни движения, без да търкате силно и увреждате допълнително косата.

За по-добри резултати можете да комбинирате Everstrong с останалите продукти, осигуряващи интензивна грижа за косата от серията Expert.

·         Деликатно почиства и подхранва увредената коса;

·         Стимулира растежа на нова коса;

·         Обогатен с аминокиселини и масло от Амла;

·         Дълбоко възстановява косата по цялата дължина.

Количество: 250мл.