Шампоан за боядисана коса TOTAL COLOR от серията Expert

Шампоан за боядисана коса TOTAL COLOR от серията Expert

Шампоан за боядисана коса TOTAL COLOR от серията Expert

Серия:Expert за коса
Артикул:8957
Налично:В наличност
Цена: 9.49лв. 6.99лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 2 Рейтинг: 5.0

Шампоан за боядисана коса Total Color

 

Total Color е шампоан от серията Expert на Faberlic, създаден по специална технология, целяща да осигури нежна грижа за косата, запазвайки цвета на боядисаната коса максимално дълго.

Този шампоан използва технологията ‘’Защита на цвета’’, почистваща нежно, без да уврежда пигментните молекули в косъма и по този начин да отнема от дълбочината и яркостта на цвета.

Благодарение на неговите свойства, косата ще запази наситения цвят и уникалния нюанс, постигнат чрез боядисване, независимо от честотата на измиване. Този продукт не изсушава и не уврежда косъма, което го прави подходящ за ежедневна употреба. Неговата способност да защитава цветовия пигмент ще позволи на дамите да боядисват своята коса по-рядко и по този начин да я предпазят от увреждане.

Total Color създава лек водоотблъскващ слой по повърхността на косъма, като по този начин пречи на измивните компоненти, съдържащи се в него да отнемат дори малка част от цветовия пигмент, изграждащ цвета и блясъка на боядисаната коса. По този начин нюансът на цвета ще остане непроменен до следващото боядисване, а косата ще бъде по-гладка, копринено мека и здрава.

Този продукт е подходящ както за изсветлени, така и за боядисани в ярки и тъмни цветове коси. Той е изключително нежен към третирания косъм, като освен грижа за цвета ще осигури цялостна грижа - такава, каквато бихте постигнали само във фризьорски салон.

Начин на употреба:

Нанесете малко количество от шампоана върху мокра коса и втрийте с леки движения, като масажирате скалпа до образуването на плътна пяна, след което изплакнете внимателно с топла вода до пълното отмиване на продукта. При нужда нанесете ново количество шампоан и повторете процедурата.

При необходимост използвайте балсама от серията грижа за коса, за да постигнете допълнителен блясък и наситеност на цвета.

·         Технология ‘’Защита на цвета’’;

·         Измива без да уврежда пигментните молекули;

·         Създава лек водоотблъскващ слой на повърхността на косъма;

·         Подчертава дълбочината и яркостта на цвета;

·         Прави косата гладка, нежна и здрава;

·         Подходящ за ежедневна употреба върху коси, боядисани в ярки и тъмни окраски.

Количество: 250мл.