Шампоан

Сортиране по:

Какво по-лесно от това да откриеш шампоана, който ще върне изгубения блясък и красота на косата от това да се довериш на Faberlic?

Фаберлик предлага серия шампоани включваща богата гама от продукти, всеки от които насочен към определен тип коса и способен да се справи с всеки конкретен проблем.

Висококачествени шампоани за коса от серията Expert

Серията Expert Ви дава възможност да запазите дълго наситения цвят на боядисаната си коса. С него не само ще предпазите косата си от неприятното обезцветяване, но ще се раздвате на здрава, лъскава и копринено нежна грива.

Стареещата коса лесно ще върне своята младост с шампоана за възрастна коса Brilliant Age, който ще възстанови струтурата на косъма, като го подхрани и хидратира, по начин, който ще го направи по-устойчив на вредното влияние на времето, климатичните условия и замърсяванията.

Сухата и увредена коса отново ще може да се радва на своя блясък и здравина с помощта на шампоан за дълбоко възстановяване с масло от Амла, а непокорната и неподлежаща на стилизиране грива ще стане нежна и копринено мека с продукта за идеална гладкост.

Фаберлик Ви дава възможност да хидратирате своята коса и да и придадете онзи обем, за който винаги сте мечтали, а заедно с това да се наслаждавате ежедневно на брилянтна чистота, свеж аромат и изкусителен вид, който ще върне усмивката на лицето Ви и ще Ви направи по-самоуверена и успешна.

Шампоанът е едно изключително придирчиво козметично средство, защото всяка коса има своите особености, но с продуктите Фаберлик изборът е винаги лесен и удачен.