Маска за коса, балсами

Сортиране по:

Защо да изберете маска за коса от Faberlic

Ние жените, в желанието си да бъдем забележителни често подлагаме косата си на много изпитания, като: изправяне, боядисване, сушене, стилизиране с маша и преса и дори измиване с неподходящите продукти. Всичко това може да причини много щети на нашите безценни кичури, но за щастие, косата расте и с помощта на правилните маски за коса, тя може да бъде възстановена, подсилена и здрава.

Faberlic предлага уникално решение за всеки пробем на косата. В категорията маски и балсами ще откриете най-качествените продукти, в които са вложени изключително ценни и мощни съставки, способни да възвърнат здравето и блясъка на увредената третирана коса.

Тук ще откриете продукти, които ще направят непокорната Ви коса копринено гладка и мека, както и такива, които ще направят по-наситен и дълготраен цвета на боядисаната Ви грива. Така жадуваният от всички обем е напълно постижим със серията Expert, а също и дълбокото възстановяване с масло от Амла.

Балсами за коса от най-добро качество

Стареещата и безжизнена коса лесно може да върне своята младост с маската Brilliant Age, а също и да бъде дълбоко хидратирана с продуктите Deep Aqua за интензивна грижа за косата. Специалните продукти за светла и блондирана коса ще върнат красотата и блясъка на русата Ви грива и всичко това – постигнато с минимални услия.

Фаберлик е експерт в грижата за красотата на жената и като такъв знае от какво точно се нуждае тя, за да бъде винаги красива, усмихната и с ведро настроение. Косата е едно от най-важните украшения на женското лице и заслужава само най-доброто отношение.

Вижте и нашите атрактивни предложения за маски за лице.