Лак за коса със силна фиксация Volume & Style

Лак за коса със силна фиксация Volume & Style

Лак за коса със силна фиксация Volume & Style

Артикул:2707
Налично:В наличност
Цена: 12.59лв. 9.39лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

За продукта :Тегло: 141.4 гр
 

Фиксирай задълго! При всякакво време и във всяка ситуация твоята прическа е идеална заедно с лака за коса със силна фиксация!

  • Силната фиксация ти помага да запазиш прическата си за дълго време.
  • Не слепва и не претоварва косата.
  • Придава обем.

Изисканият флорално-плодов аромат ще стане финален штрих към твоя моден имидж, оставяйки след себе си едва доловим привлекателен шлейф.
Кератиновият комплекс укрепва и защитава косата, като намалява нейната чупливост.
УВ филтърът отлично отразява UVA и UVB лъчите, които оказват негативно въздействие върху цвета и структурата на косъма.

Срок на годност: 24 месеца от датата на производство, посочена на опаковката.

Състав:Alcohol Denat. 53,8 % vol., Isobutane, Propane, Butane, Acrylates / Octylacrylamide Copolymer, Aminomethyl Propanol, Panthenol, Aqua, Hydrolyzed Keratin, Benzophenone-3, Parfum, Linalool, Hexyl Cinnamal, Alpha – Isomethyl Ionone, Limonene, Citronellol.

Начин на употреба :

Интензивно разтръскайте флакона, в продължение на 2-3 секунди. Нанесете лака от разстояние 30 см край корените или по цялата дължина на косъма.

Мерки за безопасност: флаконът е под налягане! Да не се нарушава целостта на флакона и да не се дава на деца! Да се пази от въздействието на преки слънчеви лъчи и нагряване над 50 °C! Да не се разпръсква в близост до открит огън и нажежени предмети! Да се разпръсква при температура не по-ниска от 10 °C. ОГНЕОПАСНО! Само за външна употреба! Да не се допуска попадане в очите! След употреба или привършване срока на годност продукцията да се утилизира като битов отпадък.