Лак за коса с подвижна фиксация Volume & Style

Лак за коса с подвижна фиксация Volume & Style

Лак за коса с подвижна фиксация Volume & Style

Артикул:2700
Налично:В наличност
Цена: 12.59лв. 6.99лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
This product has a minimum quantity of 10
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

За продукта : Тегло: 214 гр
 

Естествена прическа задълго? Възможно е!

Лакът за коса с подвижна фиксация ще помогне за създаване на всякаква визия, без да претоварва косата, осигурявайки лесно нанасяне и моментално изсъхване.

Изисканият флорално-цитрусов аромат ще стане финален щрих на твоя моден образ, оставяйки след себе си едва доловим привлекателен шлейф.

Кератиновият комплекс укрепва и защитава кичурите, намалявайки тяхната чупливост.

УВ-филтърът отлично отразява UVA и UVB лъчите, които оказват негативно въздействие върху цвета и структурата на косъма.

Срок на годност: 24 месеца от датата на производство, посочена на опаковката.

Декларация за съответствие

Състав:Alcohol Denat. 54,6 % vol., Dimethyl Ether, Octylacrylamide / Acrylates / Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Aminomethyl Propanol, PEG-12 Dimethicone, Panthenol, Hydrolyzed Keratin, Benzophenone-3, Parfum, Linalool, Hexyl Cinnamal, Alpha –Isomethyl Ionone, Limonene, Citronellol.

Начин на употреба :

Интензивно разтръскайте флакона в продължение на 2-3 секунди. Нанесете лака от разстояние 30 см. Повторно нанесете средството по цялата дължина на косата за финална фиксация на прическата.

Мерки за безопасност: флаконът е под налягане! Да не се нарушава целостта на флакона и да не се дава на деца! Да се пази от въздействие на преки слънчеви лъчи и нагряване над + 50°C! Да не се разпръсква близо до открит огън и нажежени предмети! Да се пръска при температура не по-ниска от + 10°C. ОГНЕОПАСНО! Само за външна употреба! Да не се допуска попадане в очите! След използване или изтичане на срока на годност продукцията да се утилизира като битов отпадък.