Напитка суха разтворима "Джинджифил с мед, лимонник и шипка"

Напитка суха разтворима "Джинджифил с мед, лимонник и шипка"

Напитка суха разтворима "Джинджифил с мед, лимонник и шипка"

Артикул:15719
Налично:В наличност
Цена: 20.99лв. 12.59лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Тегло: 140 гр.Обeм: 100 мл.
 

Джинджифилова напитка – топла напитка за укрепване на имунитета!

  • Поддържа защитните сили на организма през периода на настинките.
  • Спомага за по-бързото възстановяване по време и след боледуване.
  • В състава влизат джинджифил, лимонник, шипка и мед.
  • Продуктът е подходящ за редовна употреба като добавка към ежедневния хранителен режим.

Джинджифилът е известен като подправка и лекарствено средство от незапомнени времена, още преди 3 хилядолетия хората са обърнали внимание на неговите необикновени вкусови и целебни качества.Джинджифилът има антимикробно и противовъзпалително, затоплящо и общо укрепващо действие.

Китайският лимонник, или шизандра, е безценен източник на витамини и минерални вещества, затова неговите плодове имат полезно влияние върху организма на човека.

Препаратите на основата на лимонник повишават съпротивителните сили на организма спрямо неблагоприятните въздействия на околната среда и спомагат за по-бързото възстановяване след заболявания, стимулират работата на сърдечния мускул и дихателната система, което на свой ред активизира храненето на клетките и снабдяването на органите с кислород.

Полезните качества на меда са широко известни както в народната, така и в съвременната медицина. Медът има лечебни, антибактериални, диетични, общо укрепващи, противовъзпалителни качества.

Шипката подобрява имунитета, повишава съпротивителните сили на организма спрямо различни инфекции.

Срок на годност: 24 месеца от датата на производство, посочена на опаковката.

 

Начин на приготвяне: 2 пълни чаени лъжички (10 г) от праха старателно се разбъркват в 150-200 мл гореща вода с температура 80-90 °С.

Продуктът е подходящ за редовна употреба като добавка към ежедневния хранителен режим. Продължителността на приема не е ограничена.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите на продукта.

Условия за съхранение: на сухо място при температура не по-висока от 25 °С. Пакетът да се пази плътно затворен. При неплътно затваряне на пакета е възможно образуването на бучки. Наличието на бучки не влияе на качеството на продукта.

 

млечна суроватка суха, малтодекстрин, киселинен регулатор лимонена киселина, екстракт от корен на джинджифил, ароматизатор "Мед" (ароматични съставки, декстроза, антислепващ агент силициев диоксид, носител пропиленгликол), меден прах (мед натурален, глюкоза), екстракт от шипков плод, екстракт от плодове на лимонник китайски, подсладител сукралоза.