Спирала за мигли

Сортиране по:

Защо да изберете спирала за мигли от Faberlic

Миглите могат да направят погледа забележителен. С тяхна помощ лицето може да изразява емоциите по един невероятен начин – да придобие загадъчност, да излъчва увереност, палаво настроение и дори радост.

Изберете своята спирала за мигли Faberlic и се насладете на неподражаем и изкусителен поглед. В тази категория ще откриете спиралата, която отговаря изцяло на Вашите изисквания и която ще се погрижи Вашите мигли да бъдат очарователни през целия ден.

Тук можете да намерите уникални спирали, които ще Ви позволят да моделирате лицето си, така че да се превърнете в ослепителен супер модел. Марката Фаберлик предлага модели спирали за мигли, осигуряващи всички, търсени от дамите ефекти, като обем, удължаване, перфектни извивки и всичко това, без неприятното слепване на миглите.

Качествена козметика от Faberlic

В категорията ще срещнете супер извиваща спирала, както и моделиращ модел 5в1 ВВ, с която ще постигнете ослепителна визия за съвсем кратко време. Някои от моделите Ви казват ‘’Експериментирай!’’, а други ще Ви накарат да възкликнете: ‘’Ти си звезда!’’.

С удължаващата и разделяща спирала за мигли на Faberlic ще се радвате на уникален поглед, без да е необходимо да правите никакви компромиси, а със супер обемния модел ще можете да се превъплътите с лекота дори в таен аген. Всяка спирала, създадена от този престижен производител на декоративна козметика Ви гарантира, че гримът Ви ще бъде винаги на световно ниво.

Красивите дълги и обемни мигли са мечтата на всяка жена, затова не е нужно да правите никакви компромиси – решението се крие в спиралите на Фаберлик, които ще Ви осигурят мистичност и магнетизъм, за каквито винаги сте мечтали.