Сенки за очи 

Сортиране по:

Сенки за очи от Faberlic

Ослепителната визия на жената зависи от начина, по който тя се гримира, а след като всяка жена иска винаги да бъде ослепителна, то тя трябва да знае как да постави грима си, така че да постигне желания ефект.

Най-добрият начин да направите своя грим забележителен е да подберете внимателно продуктите, с които се гримирате и най-вече да откриете подходящите сенки за очи, които ще направят погледа Ви по-дълбок, мистичен и завладяващ.

Неустоим поглед и излъчване можете да постигнете със сенките за очи на Faberlic. Тук можете да откриете вихър от цветове и текстури, които ще Ви превърнат в ослепителен топ модел – току що слязъл от модния подиум.

Висококачествена козметика от Faberlic

Сред огромното разнообразие от багри, поднесени в луксозни опаковки ще откриете идеалния грим за всеки повод и важно събитие. В тази серия ще откриете продукти, с които можете да си направите изкусителен опушен грим, а също и устойчиви кремообразни сенки, които ще придадат блясък и дълбочина на Вашия поглед.

Някои от моделите се предлагат в красиви палитри, преливащи от цветове, а други са поднесени в удобни за нанасяне флакони или под формата на молив-сенки. Всеки от видовете сенки на Фаберлик е напълно способен да задоволи вкуса и предпочитанията дори на най-взискателната жена. С тях Вие ще изглеждате невероятно, а мъжете няма да могат да свалят погледа си от Вас.

Доверете се на Faberlic, защото това е марката, която чудесно знае как да направи жените красиви – всеки ден, по всеки повод, на съвсем достъпни цени.