Молив за очи, молив за вежди, очна линия

Сортиране по:

Вече можете да притежавате онази визия, която сте виждали само в модните списания и за която сте смятали, че е трудно постижима. Марката Faberlic  Ви дава възможност да постигнете перфектен вид с минимални усилия и умения.

Тук ще откриете средства, които ще придадат загадъчност, форма и блясък на Вашите очи. В категорията са подбрани едни от най-добрите моливи за очи, моливи за вежди и очна линия, за да можете да постигнете професионален почерк в гримирането, дори ако сте абсолютни лаици.

Моливи за очи

Моливите за очи с марка Фаберлик могат да се използват по най-удобния за Вас начин. С всеки един от тях можете да очертаете очите си, като им придадете, желаната от Вас форма , за да станете неустоима за околните и да подобрите своето самочувствие.

Опушеният грим е една от последните тенденции в гримирането, към която можете да се присъедините, избирайки подходящ молив с марка Faberlic. Неговата дълготрайност ще Ви позволи да танцувате и се забавлявате цяла нощ, без да се притеснявате за грима си.

Моливи за вежди

Целта на моливът за вежди е да направи по-изразителен погледа, кото подчертае и оформи контура на веждите. Тук ще намерите модели, които ще Ви помогнат да оформите и запълните своите вежди по един напълно естествен начин, така че да имате съвсем натурално излъчване.

Очна линия

Очната линия умее да придава загадъчност на погледа и това е причината този способ в гримирането да не излиза от мода. Фаберлик Ви предлага чудесни решения и богат избор от средства, с които прецизно и лесно ще постигате онази мистичност, която ще Ви направи още по-желана и изкусителна.

Изберете моливите и очните линии на Faberlic, за да получите европейско качество на достъпни цени.