Декоративна козметика

Сортиране по:

Декоративна козметика

Добре дошли в категория Декоративна козметика в онлайн магазин  Faberlic. Bg. Тук ще откриете всичко, което Ви е необходимо, за да разкрасите и оцветите своето лице, устни, очи и нокти.

Faberlic работи с водещи европейски производители на декоративна козметика. В нашите колекции Вие ще намерите модни комбинации от цветове и оттенъци, които отговарят на най-съвремените тенденции от цял свят. Декоративната козметика Фаберлик е много популярна, заради съдържанието на кислородни компоненти в своите продукти.

Кислородът е изключително необходим на целия организъм, в това число и на кожата, за да бъде тя здрава, сияйна и свежа и да поддържа своя младежки вид в продължение на години. Витамините, които марката Faberlic също е добавила към съдържанието на своите продукти ще се погрижат за дълготрайния ефект от употребата на декоративна козметика.

Тук са подбрани едни от най-добрите средства за разкрасяване, като червила, сенки, моливи и продукти за изравняване на тена на лицето, отличаващи се не само с богатата палитра от цветове, но и със своята издържливост, осигуряваща поддържане на идеална визия през целия ден.

В категорията са включени невероятно качествени пудри и тониращи кремове за лице – всеки от които е напълно способен да отговори на нуждите на определен тип кожа. Вие можете да получите матиращ ефект, едновременно с дълбока хидратация и подхранване.

Дълготрайните червила и гланцове на Faberlic ще Ви дадат възможност да бъдете неотразими през целия ден, без да се налага да коригирате грима си периодично. Вие ще имате перфектно покритие и очертание на контура на устните, което ще издържи дори, когато похапвате или се усмихвате.

Марката Faberlic е гаранция за качество и безопасност на своите продукти. Тя се нарежда сред водещите фирми в Европа и Света, които успяват наистина да задоволят вкуса на все по-капризните дами и да отговорят на техните нужди.

В онлайн магазин Faberlic. Bg ще откриете чудесни подаръци за себе си или близки на Вас хора.