За нас

Faberlic

Faberlic – най-голямата руска компания на пазара на директни продажби, производител на уникална патентована кислородна козметика, която доставя кислород в дълбоките слоеве на кожата. Асортиментът на Faberlic представя цялата гама от средства за грижа за кожата и косата, ексклузивна френска парфюмерия, декоративна козметика, както и продукти за дома и здравето.

През 2003 година Компанията излезе на международния пазар, като в момента Faberlic има представителства в 24 държави. Повече от 600 хиляди Консултанти си сътрудничат с нас в Европа и Азия. Около 5 милиона потребители всеки ден с удоволствие използват продуктите на Faberlic! 

Компанията произвежда повече от 1000 артикула в своята продукция, като има има 30 патента и влиза в рейтинга «Топ-100 козметични компании». 

Pomada

Faberlic има собствено производство, базиращо се на най-високите европейски стандарти за качество, оборудвано с най-модерното и съобразено с екологичните стандарти оборудване, автоматични линии за производство и опаковане на козметичната продукция. С нивота си на потенциални мощности и мащабите на производственото пространство фабриките на Faberlic е сред най-големите козметични предприятия в Русия. 

 

ISO 22716:2007

 

Сертификатът потвърждава, че производството на кислородната козметика съответства на изискванията на международния стандарт ISO 22716:2007 «Козметика. Добра производствена практика (GMP)».

 

ISO 9001-2011

 

Сертификатът потвърждава, че разработването, производството и доставката на кислородната козметика съответства на изискванията на междудържавния стандарт ГОСТ ISO 9001-2011 «Системи за управления на качеството. Изисквания».

 

ИСО 14001-2007

 

Сертификатът потвърждава, че разработването, производството, доставката на кислородната козметика съответства на изискванията на националния стандарт ГОСТ Р ИСО 14001-2007 «Системи на екологично управление. Изисквания с указания за употреба».


Оценка на безопасността

 

Оценката на безопасността на продукцията е определена с методите In Vitro, и тестванията върху животни не се правят.  

 

Асоциация за Директни Продажби

 

Компанията Faberlic е член на Асоциацията за Директни Продажби.