Комплект за Су-джок масаж

Комплект за Су-джок масаж

Комплект за Су-джок масаж

Артикул:11034
Налично:Не е налично
Цена: 17.49лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 4 Рейтинг: 4.9

Тегло: 70 гр.
 

Су-джок ("четка" и "стоп") - най-модерната интерпретация на акупунктурата. Според каноните на Източната медицина в ръцете, стъпалата и пръстите са точките (зоните), които съответстват на вътрешните органи. Стимулирането на тези точки ви позволява да се справите с много заболявания.

Характеристики

  • Стимулиране на всички вътрешни органи.
  • Масажирайте ръцете, краката и пръстите замествате масаж на цялото тяло като подобрявате тонуса, производителността и потенциала. Има общ превантивен ефект.
  • Топките за масаж имат двойно въздействие върху активните точки: механично (поради натискането на иглите на топката) и магнитен (поради влиянието на магнита).
  • Топките (голямата и малката) се използват за масаж на гърба, гръбначния стълб, меките тъкани на ръцете и краката, масажират активните точки и активират енергийните меридиани.

Диаметър на голямата магнитна топка: 5 см.
Диаметър на малката магнитна топката: 3,5 см. 
Диаметър на масажния пръстен: 3 см.

Материал:

Топки: пластмаса, магнит.
Пръстен: неръждаема стомана.

Халал сертификат

 

 

Голяма магнитна топка: Седнете на стол и преобръщайте топката с краката си за 10-15 минути. на ден.


Малка магнитна топка: Вземете удобна позиция и търкаляйте топката в ръцете си, за стимулиране на цялата повърхност на дланта или отделни точки.


Масажен пръстен: поставя се върху пръстите на ръцете и краката. Поставете пръстена на ръката си и масажирайте по целият пръст.

 

Състав: неръждаема стомана.