Концентриран прах за цветно пране

Концентриран прах за цветно пране

Концентриран прах за цветно пране

Артикул:11526
Налично:В наличност
Цена: 19.29лв. 10.49лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0

Тегло: 800 гр.
 

Безфосфатен,концентриран прах за пране от ново поколение на  «Дом Faberlic»за пране на цветни и боядисвани платове  ефетивно премахва замързявания,напълно се изплаква и запазва цвета по-дрехите Ви за по-дълго време.

5 причини  поради които да се използва концентрирания прах за цветно пране  «ДомFaberlic».

Bizim-2

1. Той ефективен.

Прахът притежава подобрена формула,в основата на която е иновативен комплекс  BI-ZYME, Разработен е в Германия. Съдържа повишена концентрация от активни съставки,затова за ефективно изпиране ,ще Вие необходима само една лъжица от прах за пранеПо-добре се изплаква от тъканите , в сравние с прахове от по-старо  поколение.

Биодобавки-ензими  повишават изпираща способност на праха за пране,премахват петната с въглихидратен и протеинов произход .

Прахът за пране премахва петната дори при пране на ниска температура,активен  е във всички видове вода. 

 2.Той педпазва цветното пране.

В състав на праха за пране влиза компонент,който предпазва и обновява цвета по Вашето цветно пране,възстановява тяхната яркост,предпазва от избледняване на плата.

pct1

3.Той е икономичен . 
800 г От концентрирания прах за пране на  «Дом Faberlic» = 3 кг  от обикновения прах за пране( на-разпространения на пазара). За ефективно пране,ще Ви  необходима само една лъжица!

 4. Той е безопасен.

Прахът за пране напълно се изплаква ,дори и от най-плътните тъкани,не предизвиква алергии и дразнене на кожата.

Pic

* Дерматологичната му безопасност е подтвърдена  отсертификат на международен научно-изследователски институт Research Institute for reliable results Dermatest Gmbh(Германия).

Подходящ за пране  на дрехи на цялото семейство.

5.Той е с доказано качество.

Безфосфатен,биоразградим , не вреди на околната среда.

Прахът за пране е разработен и произведен в Германия по съвременна технология от висококачествени вещества и с  взети впредвид рекомендации на лидерите в производството на перални. Компания DrecoWerkeGmbH Ви 

pct2

гарантира,че качеството на продукта съответства на Директива на ЕС г. Предприятието е със сертификат  по DINENISO9001:2008.

Освен това,концентрирания прах за пране на Faberlic изпира  еднакво добре при различна температура: от 30 °C до 95 °C, активен е при различни по плътност видове вода.

Напълно се изпира,от дрехите,дори и  на кратко пране.

Подходящ е за всички марки перални и така също и за пране на ръка.

Срок  на годност: 36 месеца от датата на производството посочена върху опаковката .
Свидетелство за държавн регистрация       
Декларация за съответствие

Халал сертификат

 

Състав: 30% и повече натриев карбонат, 5–15% алкилсулфат на основа на масло извлечено от семената на маслинова палма, по-малко от 5%: НПАВ на основа на масло извлечено от семената на маслинова палма, поликарбоксилат, ингибитор  за пренос на боята, резорбент, етидронова кисилина, циолит (0,7%), ензими, отдушка.

 

 

За правилно дозиране използвайте мерителна лъжица на Faberlic (арт. 11173).

Пране в пералня: на 4–5 кг пране при средно по вид замърсяване използвайте 40 г. от праха за пране (1 мерителна лъжица, без да  е образувала връхче), при по-силно замърсено пране – 60 г (1 лъжица и половина).

Ръчно пране: при средно замърсяване използвайте 20 г от праха за пране (половин мерителна лъжица), при силно мръсно пране  – 40 г (1 мерителна лъжица  без връхче).

Предпазни мерки

  • Да се съхранява в недостъпни за деца места.
  • Да се използва по предназначение.
  • При контак к с очите, да се измие с обилно количество  вода.
  • При изпиране спазвайте посочени върху етикета на дрехите рекомендации и на подходящи машинни програми за пране.
  • Преди използване, сортирайте дрехите по-цветове, плат, и степен на замърсението.
  • Препоръчваме Ви да не препълвате пералнята.

Обърнете внимание! Прахът за пране да не се използва за пране на вълнени и копринени платове. За този вид материя  използвайте концентриран прах за пране за вълна, коприна и деликатен по структура плат на«Дом Faberlic» (арт. 11245).