Крем за ръце и нокти Мил Жасмин

Крем за ръце и нокти Мил Жасмин

Крем за ръце и нокти Мил Жасмин

Артикул:8543
Налично:В наличност
Цена: 3.99лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

 

Крем за ръце и нокти с неустоим аромат.Грижа за кожата и ноктите на ръцете.

 

Кожата на ръцете се нуждае от много повече грижи, под формата на дълбоко подхранване и хидратация, отколкото кожата, покриваща всяка друга част от тялото. Ръцете ни са изложени постоянно на вредното въздействие на слънцето, вятъра и студа, а в допълнение, те най-често влизат в контакт с изсушаващите химикали, намиращи се в сапуни, прахове за пране и почистващи препарати.

Ръцете и ноктите страдат от постоянния досег до неблагоприятни източници и тяхното страдание се изразява в суха и загрубяла кожа и крехки и чупливи нокти. За да възстановим тяхното здраве и красота е необходимо да се доверим на експертите в грижата за красотата, създаващи продуктите с марка Фаберлик.

Защо да се доверим на Faberlic?

Защото в лабораториите на компанията се разработват най-съвършените методи за подмладяване и разкрасяване, като се залага основно на качествени натурални съставки с добра поносимост от кожата и пълна липса на раздразнения и алергични реакции към продуктите.

Защото, благодарение на грижата на Фаберлик, кожата на ръцете и кутикулата на ноктите ще получат пълноценно подхранване, което ще се изрази в по-млада и нежна кожа на ръцете и по-здрави и твърди нокти.

Защото Фаберлик знае, че е важно не само подхранването и възстановяването на кожата и ноктите на ръцете, но и дълготрайната защита, която ще ги предпазва постоянно от вредното атмосферно влияние и агресивните химични вещества, с които влизаме в контакт ежедневно.

 

Защо да изберем крем за ръце и нокти Мил Жасмин?

 

Защото с този крем за ръце Faberlic ни дарява не само с мощна хидратация на кожата и ноктите, но и с божествените аромати на своята уникална оранжерия. Ароматът на Жасмин е неповторим, защото успява с лекота да заплени всеки със своето възхитително благоухание, способно да въздейства положително на нашето настроение и отношение към живота.

Уникални свойства на крем Мил Жасмин:

•    Работейки и през деня и през нощта, кремът  хидратира, омекотява и намалява дразненето.
•    Кожата на ръцете и кутикулата получават великолепна грижа и пълноценно подхранване,  способстващи растежа на здрави нокти. 

Уникален и дълготраен аромат на Жасмин.

Количество: 75мл