Релаксиращ аромабалсам Алпийска формула Домашна аптечка

Релаксиращ аромабалсам Алпийска формула Домашна аптечка

Релаксиращ аромабалсам Алпийска формула Домашна аптечка

Серия:Expert
Артикул:1623
Налично:В наличност
Цена: 8.79лв. 5.19лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0

 

Релаксиращият аромабалсам Алпийска формула на Faberlic има революционна формула, която ще се превърне във ваш верен помощник за поддържане на здравето и комфорта на тялото ви. Той е абсолютно задължителен продукт със силен лечебен ефект и е необходимото допълнение към домашната ви аптечка.

Доверете се на доказаните положителни свойства на етеричните масла. Техният благотворен ефект се е използвал векове наред и силата им е неоспорима и много кратно се е доказвала във времето. С лекота можете да приложите истинска ароматерапия и то в условията на собствения си дом, с използването на релаксиращия аромабалсам.

Всеки път, когато усетите главоболие или неразположение от преумора се доверете на този уникален продукт на Faberlic. Само за няколко минути той е способен да възстанови комфорта на организма ви.

Във формулата му са вплетени етеричните масла от лавандула, мента, розмарин, анасон, синя лайка, майорана, лимон. Съдържа допълнителни компоненти като масло от жожоба и карбамит и разбира се кислороден комплекс NOVAFTEM-О2™.

Това многообразие от аромати се съчетава перфектно, за да върне спокойствието и здравето ви. Елиминирайки главоболието, аромабалсамът оказва мощно успокояващо действие. Той има положително влияние върху целия ви организъм. Вие заслужавате да имате под ръка средството, което за съвсем кратко време ще ви отърве от дискомфорта и всяка следа от болка ще бъде заличена напълно.

Начин на употреба:

Необходимо ви е съвсем малко количество от релаксиращия аромабалсам. Нанесете го върху слепоочието или задната част на главата в зависимост от това къде е локализирана болката. Разнесете го с леки и кръгови движения, без да оказвате натиск върху избрания участък.

Предпазни мерки:

Избягвайте контакт с очите и лигавиците. В случай на такъв е необходимо да изплакнете обилно с вода. Прегледайте внимателно състава на релаксиращия аромабалсам. При наличие на алергии или чувствителност към някои от тях е противопоказно да го прилагате.

Обем: 15 мл.