Крем за шията и деколтето Комплексно подмладяване Renovage

Крем за шията и деколтето Комплексно подмладяване Renovage

Крем за шията и деколтето Комплексно подмладяване Renovage

Серия:Renovage
Артикул:0756
Налично:В наличност
Цена: 11.99лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Напредването на възрастта неумолимо остава следи по кожата ни. Едни от най-засегнатите участъци са несъмнено деколтето и шията. Следите на времето трудно биват коригирани именно в тези участъци, но това се промени с крема Renovage на Faberlic.

Той ще се превърне във вашия най-добър съюзник за възраждане на младостта и красотата. Кремът „комплексно подмладяване“ интензивно въздейства на кожата ви и коригира възрастовите промени по нея. Той дълбоко я подхранва, доставяйки на клетките необходимите и хранителни вещества, които да възстановят младежкия вид на шията и деколтето.

Може да се сбогувате с отпуснатата кожа. С използването на този крем тя си възвърне еластичността и отново ще бъде стегната. Бръчките ще се загладят. Това цялостно ще подобри външния вид на кожата ви и тя ще е чувствително подмладена. При редовната му употреба ви ще се радвате на една мека, нежна и гладка кожа.

Основните активни съставки на формулата му са комплекс Renaissance и Novaftem-O2™. В тях се крие тайната на този продукт. Уникалния комплекс Renaissance се състои от четири пептиди и пшенични протеини. На него се дължи комплексното подмладяване на кожата на шията и деколтето. Дори и дълбоките бръчки биват изгладени. Осъществява се една пълна реконструкция на всички тъкани на кожата. Тя бива укрепена и ревитализирана.

Novaftem-O2™ (Aquaftem®+DST-H) е уникален кислороден комплекс, който достига до най-дълбоките слоеве на епидермиса. Той има способността да стимулира локалната микроциркулация и да подпомогне и засили действието на останалите активни съставки във формулата на крема.

Начин на употреба:

·         Подгответе шията и деколтето си като ги почистете много добре.

·         Нанесете малко количество от крема върху зоните и го разнесете старателно с леки движения като посоката е възходяща към брадичката.

·         Необходимо е да го прилагате всяка сутрин и вечер.

ВАЖНО!

За да се радвате на неговия невероятен ефект е необходимо курсът на прилагане да е не по-малко то 2 месеца.

Обем: 75 мл.