Крем SOS за активни хора Домашна аптечка

Крем SOS за активни хора Домашна аптечка

Крем SOS за активни хора Домашна аптечка

Серия:Expert
Артикул:1625
Налично:В наличност
Цена: 10.49лв. 8.69лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0

Ако вие се занимавате активно с някакъв спорт или работата ви изисква голямо физическо натоварване, то най-вероятно сте изпитали на гърба си множество травми. Знаете че болката може да се окаже непоносима и да попречи на нормалното ви ежедневие и трудови дейности. В такива моменти всеки иска да има под ръка средство, с което да каже „Стоп“ на болката.

Faberlic създаде такова за вас. Кремът SOS е предназначен за всички хора с много активен начин на живот изложени на различни мускулни и ставни травми. Той е вашият начин да премахнете възпалението от засегнатия участък и да облекчите болката си възможно най-бързо. С негова помощ можете да възстановите нормалната дейност на ставите си.

Кремът SOS е необходим атрибут от всяка домашна аптечка. Активните му съставки са кислороден комплекс, пчелна отрова, екстракт от ванилия, екстракт от тиково дърво, масло от чаено дърво. Тяхното невероятно съчетание и мощно действие ще премахнат напрежението и дискомфорта, които усещате. Формулата му имат затоплящ ефект върху кожата след интензивно натоварване и спомагат за релаксацията на тялото ви.

Този крем ще спомогне да се върнете по-бързо към задълженията си и да оставите в миналото всяка следа от болка и неприятни усещания, които ви пречат да се чувствате пълноценен човек.

Начин на употреба:

·         Необходимо ви е да нанесете малко количество от крема върху проблемния участък с леки кръгови движения, без да натискате. Формулата попива бързо и прониква дълбоко, за да достигне засегнатото място.

·         Процедурата е необходимо да се прилага 1 или 2 пъти на ден.

·         Продължителността на употребата на крема е не повече от 14 дена.

Кремът SOS се употребява само след интензивно физическо натоварване, когато усещате болка в мускулите.

Предпазни мерки:

Избягвай те контакт с очите или лигавиците. Ако имате отворена рана по кожата си не нанасяйте крема. Измийте старателно ръцете си след употребата му. При контакт с очите или лигавиците незабавно отмийте обилно с вода.

Обем: 75 мл.